![]() |
|
Monoblok TWIN a 3 SAT přijímačeV současné době přijímám SAT televizi z monobloku TWIN na dva SD přijímače. Uvažuji o koupi třetího SAT přijímače(HD). Existuje nějaký přepínač, aby mohly být zpojené všechny 3 SAT přístroje k mému LNB? V provozu budou současně vždy maximálně 2 z těch 3 přijímačů. Jedná se mi o řešení, které by bylo levnější než koupě monobloku QUAD (cca 1300,- Kč). Hledal jsem nějaký přepínač, ale nenašel. Možná ani neexistuje nebo jsem hledal špatně.Za každou odpověď předem děkuji. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
LETASPromiň, ale co je špatného se zeptat na levné řešení? Nejsem uražen, a už vůbec ne vůči technikovi. Prostě jsem chtěl vědět možnosti řešeni. To je vše. Nepatřím mezi ty, kteří na to nemají. Jestli chceš, dej e-mail, já tě pozvu k sobě domů na exkurzi. Klidně pro tebe zajedu autem (i do Košic), nemám s tím problém.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
to joscerjestli jsi ještě nekoupil Quada a dojedeš pro mě tak ti to za 2 kila udělám |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
to joscer podruhénebo pošlu Quad za litr ale to bych přišel o exkursion !ak |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |