Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

vypověd upc

Zdravím a prosím o radu chci vypovědět upc , výpověd mám zaslat doporučeným dopisem nebo stačí mailem do toho jejich centra v Hodoníně a satelit pak odevzdat u jakéhokoli dealera ? Díky

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vypověd upc

Na webu máš na to formulář.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Já poslal jen email, pak mě kontaktoval pracovník tel. ale bylo to až po měsíci. Výpověď přišla poštou a bylo v ní uvedeno kde mám vrátit přístroj, dalkové ovládání, propojovací kabely, návod?????, kartu. Síla co?? ten návod jsem se docela zasmál, možná tam bylo i originál krabice

mares3
Registrace: 2/2010

To je dobrý za těch deset co jsem měl upc ,tak mi tu krabici co jsem měl na půdě už asi sežraly myši R^ :))

Petrmuz92
Registrace: 3/2010

mares3:

Píšeš kraviny, protože na prodejně stačí vrátit přijímač, kartu a dálkové ovládání - všechno ostatní nikdo nevyžaduje a parabola s konvertorem ti dokonce zůstává zcela zdarma. Tak se vzpamatuj :dead:

technikTKR

mares3

Myslím, že technikTKR to vystihl přesně. Tvůj příspěvek si zaslouží Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

RE- Výpověď UPC

Tak pánové! Já po 2 měsíční anabázi jsem dostal výpovědní dopis právě dnes, takže z něj cituji: Prosíme o navrácení přijímacího zařízení do data ..... Jedná se o satelitní přijímač (včetně dálkového ovládání, propojovacích kabelů, návodu a originální krabice!) a přístupovou kartu. Přijímací zařízení můžete vrátit v autorizované prodejně UPC Direct podle přiloženého seznamu!!! Takže asi tak...

Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5

Nalim2
Registrace: 12/2007

Takže asi tak, že na prodejně vrátíš přijímač, kartu a dálkové ovládání a toť vše, protože nic jiného po tobě ani nikdo chtít nebude. Samozřejmě můžeš klidně vrátit i baterky z ovladače, ale to je tvoje věc.
Jinak ovšem platí, že pokud někdo dostane zařízení do užívání, tak není nejmenší důvod se vztekat, když to po něm chce poskytovatel služby všechno vrátit. Ostatně když mám v užívání auto, tak ho taky vracím celé a ne tak, že bych si třeba ponechal zrcátky nebo kola ;P

technikTKR

Techniku, a kde je v tom formuláři na tom novém webu v poli "S čím vám můžeme pomoci?" možnost "Ukončení smluvního vztahu"?

schmeyd
Registrace: 6/2008

A proč zrovna v poli "S čím vám můžeme pomoci?" :bigeyes:

http://cz.upcdirect.com/klientsky-servis/kontakt/2092/20921043.html

technikTKR

Ještě polopaticky - stačí vybrat "Změna služeb" a hlavně to svoje sdělení (výpověď) napsat do volného okna v tom formuláři.

technikTKR

Technik TKR

Moc slušně tady píšeš jen co je pravda. Dostal jsem přesně ten dopis co píše Nalim2, tak když to nechtějí vrátit tak proč to tam píšou, tak přístě slušně a vzpamatuj se ty.
Pokud to vrátit nechtějí tak to tam nemají psát.

mares3

Sak sam si napisal co chcu vratit a parabola ani konventor tam pisany neni. Ak ti to nedoslo, tak kable mysleli od prijimaca k TV (cize SCART) a nie kable od paraboly do prijimaca!

Billysk
Registrace: 4/2006

Tam šlo spíš o "návod a krabici" víš, kabel jsem tam odnesl jen napájecí, antení a scart

mares3

technikTKR

Jo a kraviny píšeš ty, teď jsem si uvědomil, že jsem se musel vracet pro scart kabel, jinak by mě prej při závěřečném vyúčtování přidali 150,- Kč
No ale pořád to šlo napsat slušněji než jsi to napsal.

mares3

Nejmenuješ se náhodou Leoš? Ta retardace tomu nasvědčuje :laughing:

technikTKR

TKR

A co kdyby jsi se radši slušně vyjádřil k tomu co jsem psal? Jo a Leoš tedy nejsem, asi nejsi tak dobrej jak si myslíš TECHNIKU.

mares3

TKR

Techniku pod Tvými příspěvky je krásný citát od Wericha že Ty tam hraješ toho padoucha

mahura
Registrace: 4/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra