![]() |
|
Monoblok + LnbZdravím všechny.Potřeboval bych poradit.Dnes jsem si přidal na parabolu lnb monoblok pro příjem pozic 13E + 9E a 4/5W standartní lnb.Přepínač mám EMP 162-IW Option.Po připojení kabelů a zapnutí příjmače jsem nalezl signál jen na pozici 4/5w.Přehodil jsem na přepínači monoblok na vstup1 a lnb na 2 ale hrálo mi jen 13E + 9e.Kde dělám chybu?Příjmač mám openbox x-810.Ještě dodám že pozice 9 a 4/5 jsem před výměnou příjmal dobře.Děkuji za rady. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
RE: Monoblok + Lnbtomu přepínači musíš říct co má dělat tj. v menu nastavení antény nebo LNB nebo nějak podobně!Neznám tento přijímač a nevím zda vůbec umí option/position? ale aspoń jedna pozice z monobloku ti musí chodit! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Monoblok + LnbVarianta zapojení:Do vstupu SAT1 IN/OPT 0/ zapoj monoblok a vpřijímači pro družice 13E a 9E nastav DiseqC port 1/A resp. 2/B, do vstupu SAT2 /OPT 1/ zapoj singl LNB pro 4/5W a v přijímači pro tyto družice nastav DiseqC port 3/C. Jedná se o nastavení DiseqC v režimu 1.0 na dovysvětlenou: na vstup SAT1 /OPT 0/ ti prolezou povely 1 a 2 resp. A a B, na vstup SAT2 /OPT 1/ ti prolezou povely 3 a 4 resp. C a D. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Monoblok + LnbTak jsem to zvládnul.Měl jsem lehce hnuté lnb.Každopádně díky za radu Saxone. R^ |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 951 |
![]() |
|
![]() |