![]() |
|
kolísá signálAhoj,kolísá mi signál,některé programy nejdou.Nevěděl by někdo čím to múže být,nebo jak to zjistit?Děkuji za Vaše rady. |
fido
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: kolísá signála ty jsi to zjistil jak? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
A máš zapojenýstabilizátor signálu, a usměrňovač vlnění?Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
RE: kolísá signálMám satelit 2roky a nic takového nemám ale vše fungovalo. :-/ |
fido
![]() |
|
RE: kolísá signálTrhá se obraz a vypadne,příjmač hlásí není signal. |
fido
![]() |
|
Tak už jsme se dozvěděli,že jde o problém se satelitem. To jsi nám až doposud tajil. Chtělo by to trochu víc inteligence při pokládání otázek.S největší pravděpodobností máš špatně nastavenou parabolu. Druhou variantou je vadný LNB, ev. switch. Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
RE: kolísá signálŽeby odešly obě LNB najednou? Špatně nastavená parabola by byl signál slabý nebo žádnýale já mám signál chvílemi plný. |
fido
![]() |
|
RE: kolísá signálmozna tuner co mas za masinu? |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: kolísá signálPodívej do F konektoru u paraboly.Může tam být voda - vlhkost |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: kolísá signálTOTO ROBí PRI SKRATE KOAXu! a následne odfajčí konvertor. Včera som to robil kamošovi |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 797 |
![]() |
|
RE: kolísá signálhoši dosti srandy já se dám podat, jak jste přišli na to že má dva konvertory? |
tonek
![]() |
|
RE: kolísá signáldyť su blbý fido nám to prozradil |
tonek
![]() |
|
tonekvždyt to fido sám píšecituji: "Žeby odešly obě LNB najednou?" |
rojroj
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: kolísá signáljako hádanka dobrý,tipuji zdroj přijímače |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
Přehled možných příčin1. Špatně provedená koncovka F konektoru u LNB.2. Voda v koncovce na F konektoru. 3. Ulomený koax, který kmitá s větrem. 4. Netěsný konvertor, který je vlhký, jednou více, jindy méně. 5. Špatná koncovka na Diseqc přepínači. 6. Vadný přepínač Diseqc. 7. Vadný F konektor u přijímače 8. Vadný zdroj přijímače 9. Kolísavé napětí sítě, při horní mezi se LNB překlopí z V polarity na H polaritu. 10. Studený spoj v přijímači. 11. Nepevná parabola 12. Nepevná konsola nesoucí parabolu. Další si vyhledej sám...těch příčin je ještě přesně 753. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
RE: kolísá signálR^ :))) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
opravenoŠpatný přepínač Diseqc.Děkuji za názory a nápady na opravu. ;) |
fido