![]() |
|
Vysílání v HDPřišel za mnou kamarád s dotazem na vysílání v HD.Kde v televizním programu najde program který je vysílán v HD,chce vědět hlavně ČT a Novu. Pídil jsem a našel pouze na stránkách ČT"http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hd/" ale na Nově nic.Nemáte někdo tip na Novu kde by se to našlo protože i mě to docela zajímá.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Vysílání v HDTo že třeba indiána neuvidím na Filmboxu to máš pravdu ale já si ho koupím za 49k na DVD a pustím si ho kdy chci, samozřejmě v 5.1.A to platí na většinu filmů,mě osobně zajímá 2světová hlavně "západ"východem mě krmily 40let,a filmů s válečnou tématikou mám desítky, i z první války.Samozřejmě mám i jiné, i dojáky pro ženské jako ABBA či docela zajímavý zítra vysílaný film BathoryO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Vysílání v HDjdu koukat na fotbal Olomouc-Liberec, dobrá správa:Štěpánek s Berdychem vyhráli čtyřhru 3:1O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Vysílání v HDproč ne. ale ta kvalita určitě lepší nebude (ani stejná), spíš jedině že bys to stáhnul z internetu jako nějakej bluray rip, upravenej kvůli velikosti třeba na 6 gigaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Vysílání v HDTřeba to tak dělám,a DVD koupené za49k mají někdy daleko větší kvalitu jak některé filmy vysílané na některých stanicích.Dnes dávaná propagandistická Drsná Planina na kino CS která byla fujtajbl tak na dýfku je to jiná sorta. R^ Takže je něco pro a něco proti ale takový peníz za HBO HD odmítám dát, za to mám skoro HDplus,a taky že ho mám- toť můj názor.A mohli by něco v HD přidat tam jsem ochoten nějaký to peníz zaplatit.A v SD přidat něco kloudného a nechat za stejno. :))O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Vysílání v HDhttps://www.parabola.cz/tv-program/47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
děda PetrR^ Dík tys to trefil tam je na Nově konečně logo za programem HDO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |