![]() |
|
DlGl TV s reklamou na billboarde :-ODnes som nechcel veriť vlastným očiam, reklama na digisport.Asi po výmene kariet prišli k peniažkom tak už si ju môžu dovoliť :) http://uploading.sk/obrazek/nyd7bk3/190920103391.jpg 46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-ODoporučuje 9 z 10 Lakatošů :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-ONechceš zalézt do zásuvky od kabelové televize UPC??? A samozřejmě v ní zůstat. Každý má právo volby. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-OHlavně ta sorta jako ty, která má v hlavě nakakáno a na víc než na Gipsy-SAT se nezmůže :laughing: :laughing: :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-ONádhera - dobrá práce - to je někde ve dvoře? Asi byl management na školení a časem budou mít i obchodní oddělení... R^ :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
PetrTale nie vo dvore hehee, normalne pri ceste nedaleko Tesca, az som bol prekvapeny.46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-Ostejnej je taky v metru C na nastupisti Nadr. Holesovice |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-Oona ta kvalita UPC a Digi se nám sešla na jednom směru |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-Opekne este by mali ukazat akou kvalitou to vysielaju a parada vsetci sa stretneme u ocnehoAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-OKvalita Digisportu mě mile překvapila. Je to koukatelný. Daleko horší je to např. s TV Nova.Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-Ohoši (hlavně ti nejchytřejší a neomylní)nejenom v tomto vláknu ale obecně, respektujte právo názoru druhého, nikdo z nás není neomylný a mohl bych jmenovat pár jedinců kteří by laskavě mohli zanechat rad kam má kdo jít a co tam má dělat! sleduji toto fórum roky a jde to stále z kopce! bohužel jsem se nadávno zaregistroval za účelem občasné rady no nevím zda jsem udělal dobře?????????????všem pěkný den |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-OPlně souhlasím. Nemám nic proti hospodským řečem...ale jen v hospodě mezi štamgasty. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: DlGl TV s reklamou na billboarde :-OAhojte, tak najprv sa pripojim k tonkovmu nazoru. Kazdy z nas ma svoje platformy na ktore si zvykol a s ktorymi moze byt spokojny. A kazdy ma pravo na vlastny nazor bez toho aby bol inymi zosmiesnovany. Urcite, Skylink ma ovela lepsiu kvalitu ako povedzme Digi TV. A ked mam CRT obrazovku, tak nie som horsi ako druhi ani ziadna (nevhodné slovo) oproti tym, ktori maju LCD alebo Plasmu atd. Niekto moze mat LCD a pritom iba HD ready, a co to znamena asi posmievacikovia dobre vedia. Cize nie je vsetko zlato, co sa blysti. Toto som uz ale riesil v inej teme na tomto fore.Teraz k teme aj ked trochu inak, ale nechcem zakladat novu temu. Objavila sa tu zpravicka, ze Digi TV nema pre Digisport na SK este licenciu. A to mi pripomina situaciu napr. v takom Polsku, kde oproti nasim zakonom, pokial viem nemusi si povedzme trhovnik pytat povolenie na predaj na ulici. Mozno nieco podobne plati aj v Rumunsku a zatial tak nase predpisy Digi ignoruje, resp si dava nacas. Ako v pripade kablovej Digi v BA. Predpokladam, ze onedlho dojde aj k vybaveniu si licencie pre Digisport. Tym som sa chcel dotknut slovenskej byrokracie, ktora vela krat posobi kontraproduktivne. Co sa tyka bilboardovej kampane na DSport, vsetko OK, len by uz konecne mohol byt niekde zverejneny aj jej program. Zelam vsetkym pekny den. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
Digi sportDigi sport pro fandu fotbalu dobrá volba, Bundesliga , Anglie u nás lístek na Bohemku 250 Kč, na Slavii ještě víc měsíc fotbalu + něco navíc za 260 Kč. To nemá chybu |
zobe
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
![]() |