![]() |
|
@vortimond,PS3Ahoj,tak jsem si konečně koupil Ps3 a jen bych se tě chtěl zeptat jak jsi řešil to ang.menu.Děkuju za odpověd |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
@kratosNapsal jsem to o 12 minut dříve a dva příspěvky výše - ale opakování je matka moudrosti ;).Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
@TRENo vypadá to, že tak jednoduché (FW) to asi nebude - na zastavení bude asi třeba HW zásah (nová deska v nových konzolích), ale uvidíme. Spíš než o kradení her (mám PS3 2,5 roku a kupoval jsem ji s tím, že hry budu kupovat, tak proč to teď měnit) mně jde o možnosti homebrew atd.Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
JackalTaky mě u ps3 nasrala niná věc. Kupoval jsem konzoly na testy s tím že je tam možnost použít jiný operační system. Zkoušel jsem linux. Pravda bylo to pomalé, jelikož to všechno bylo softwarově přepočítávané. O tuto funkci jsem samozřejmě přišel a aktualizací softweru. Protože abych se dostal do internetového obchodu, nebo stáhnou dema tak musíte stáhnou aktualizaci. Pro hraní her po internetu je to myslím stejné (vždycky sem aktualizoval tak bych za to ruku do ohně nedal, ale si jo)Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: @vortimond,PS3No s těmi aktualizacemi uvidíme, pokud bude vycházet aktualizace i na JB (vypadá to asi na nutný zásah do HW, aby to kompletně ustřihli). A už jsem někde četl, že už jsou blízko otevření instalace "other OS", pokud to již nemají. A pokud seženeš kompatibilní kit (asi za 500 Kč), tak si PSGroove naláduješ i doma - někdo to už na aukru prodával, ale už nejsou - je vybraný celý svět - proč asi :)))Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: @vortimond,PS3no, to blokli právě kvůli tomu hacku. ten linux tam jak píšeš ale stejně chodil blbě (málo paměti a hlavně zablokovaná HW akcelerace videa)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
JackalKoukal jsem že na Aukru PSGroove prodávaj. Ještě vyčkám..A uvidíme ;) ;)Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
![]() |
|
@vortimond @TREvortimond: Blokli to kvůli hacku, ale kvůli tomu "jarnímu" od geohota. Za tímto stojí zřejmě někdo jiný - nějak získali servisní klíč a s tím mají prakticky neomezenou kontrolu nad konzolí (zatím pouze s FW 3.41)TRE: pokud myslíš aukci na PSJailbreak 1239872826, tak tam bych byl sakra opatrný - podezřele nízká cena za kus, doprava za 400 (registraci má z Polska), platba předem. Já mluvil o vývojovém KITu TEENSY, který tam někdo prodával za 650 Kč a který se dá naládovat doma opensource PSGroove. ALe už nejsou a jsou vyprodané skoro všude. Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: @vortimond,PS3A teď jsem to znovu našel (minulý týden jich uváděných prodal 20 a zatím žádné nářky) , sice to není TEENSY++ 2.0, ale i u tohoto uvádí, že je s PSGroove kompatibilníJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: @vortimond,PS3aukce 1236910586Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
JackalNo nevím má to někdo z toho Aura vyzkoušený jestli to chodí ? Znáš někoho ?Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
![]() |
|
RE: @vortimond,PS3Osobně ne, ale už prodal několik TEENSY++ 2.0 (psal jsem mu a už nemá a všude jsou vyprodané). A těchto již minulý týden prodal 20, takže pokud to nepůjde, tak by se to tam mělo brzy objevit v hodnoceníJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: @vortimond,PS3jinak sleduji toto: http://console-forum.net/tema/100345-ps3-jailbreaking-pouze-info/page2Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
Já nevím, přijde mi to jako žabomyší války. Grafika her mi přišla podobná na obou konzolích. Pokud je to dobře uděláno, tak je skoro jedno, na který to hrajete. Xbox je hlučnější, aspoň první generace 360tky, ps3 zase dražší. Blu-ray je výhoda pro lidi, co to opravdu využijou.Spíš mě na tom vadí, že spousta her je jenom pro jednu konzoli. Viz Fable 2, Gears of War, Uncharted, Heavy Rain atd. Prostě si člověk musí vybrat, co by si zahrál raději. Nemluvě o problémech české lokalizace. Na PC je spousta her aspoň s titulkama, u konzolí jsem snad neviděl jedinou hru s češtinou... Kromě Fable 2, tam se dají titulky stáhnout... Konzole nejsou o výkonnosti, spíš o těch hrách. |
Batul
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 64 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |