Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

UPC operátor

Zdravím,podělím se rád o dnešní zážitek,před týdnem jsem poslal výpověd upc ,kvůli absenci premier l. a přešel jsem na digi ,dneska mi volal nějakej borec z upc nabízel snížení ceny ,řikám mu že o snížení ceny o kilo mi nejde jde mi o absenci premier.l. proto odhlašuji upc,on řikal at vydřžím že od ledna koupila upc práva na pl od digi na 5 let,řikám mu že se chci koukat už ted a ne až v lednu a navíc mi to nepřijde moc realný když digi drží práva na tři roky ,nicméně se snažil ješte mě zlomit tím ,že mám věrnostní slevu a od ledna bych pak musel platit plnou cenu dle ceníku ja mu řikám proč bych to delal když digi mám za 260 a dual přímač R^ Má někdo podobnou zkušenost? :))

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: UPC operátor

Tak si to UžI Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Ty jsi to tomu UPC nantřel. Jsi faaaakt dobreeeeej.

Máš užasné zážitky. Asi jsem už starej, ale toto čtení mi už nějak vadí.

Pisni mi na mail kde si koupil levnější ponožky a spodky, bude to znít asi stejně.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

kks jaky odjeb :))) :))) :))) :))) :))) :)))

video
Registrace: 8/2010

Petrmuz92

tak aby ste byli v obraze..

volal vam clovek z retencniho oddeleni, ktere ma na starosti udrzet zakazniky, kteri z nakyho duvodu dali vypoved .. a apropo, lidi z retencniho muzou nabidnout /ale nemusi/ i cenu, ktera se diametralne odlisuje od cennikovy ceny...

takze do budoucna, nemyslite si, ze jste nakej Extra jedinec, kteremu nekdo volal... pokud si plnite zavazky, tak v pripade vypovedi vas na 99.9procenta budou kontaktovat .. dela to x-firem

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Tady jde o to, že mu lhal o té PL. Dělají z lidí blbečky.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Juzek

Jsem rád ,že si myslíš ,že jsem dobrej R^ ,ale každej jsme nějakej ,ty podle toho jak píšeš jsi zase hrozně chytrej,já jsem zase trošku starej na to, abych četl reakce takového primitívka . Jo a kdybys potřeboval ty levnější ponožky nebo spodky v Globusu mají výprodej myslím ,že si určitě vybereš R^

Petrmuz92

alfasex

Jo to já vím ,že mě chtěl udržet udělají slevu ,každýmu kdo chce odejít ,ale psal jsem to proto ,jak správně pochopil alda ,že lhali o te PL.

Petrmuz92

Pochybuji, že by kvůli PL zřizovali UPCsport, ale jestli to nemysleli tak, že budou mít 5 let v nabídce Digi sport - přece to jen stálo majlant a i Digi určitě chce vydělat.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

ak by som trosku odbocil, tak ja si myslim, ze pod tlakom verejnosti (a teda velkeho divackeho zaujmu) ta PL minimalne od buducej sezony pobezi aj na nejakej inej SK/CZ sportovej stanici ako DigiSport (i ked teda mne osobne vobec nechyba, ja si rad pozriem zapas akurat tak slovenskej reprezentacie ci slovenskeho klubu v europskej sutazi)

radolaco
Registrace: 2/2010

Jen se divím,že se divite.Digi má na něco monopol.Má a co?UPC dostala ťafku,no a co?Měli dlouho monopol,musí si zvykat,že každý chvilku tahá pilku.Pokud si bude UPC chtít udržet současné a získat nové,musí zlevnit,zkvalitnit,rozšířit nabídku.To je snad pro nás,koncové uživatele dobrá zpráva.Ta DIGI byla u nás potřebná jako sůl(ale pozor,aby se nepřesolilo),Tak že i ostatní se musí činit,aby jim neujel vlak. :) R^ Ať se daří.

zzaner

to cumím upc je nejlepší mám jak kabelovky z imternetem +satelit a nemuzu si rict ze bych mnela nejaky problemy a kvulí tomu ze nejde PREMIER FOTBAL NEBO JAK SE TA KRAVINA JMENUJE SE BUDU SNAZI ODHLASIT TAKOVA BLBA NEJSEM STEJNE MUJ PRITEL NEKOUKA NA TO CO ZTOHO MATE 10 BLBECKU SE HONI ZA MICEM JAK NEJAKY HOVADA :scared:

pussycat
Registrace: 8/2009

pussycat

no ono kazdeho bavi nieco ine a neviem preco by to malo byt "10 blbeckov behajucich po lopte". teba mozno bavi varenie a tiez ti nepindam do toho keby si chcela kanal o vareni ze tam stoji za varicom 10 husi co vrti varechou a sprosto sa pri tom usmievaju ;) takze klud, treba sa zhlboka nadychnut a to bude dobre.

a co sa tyka UPC, tak su to pekny hajzli ked sa snazia takto oklamat ludi len pre to aby u nich zostali. hamba im ;P

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

pussycat:
těch 10 blběčků vydělá za měsíc tolik co ty nikdy ani neuvidíš,tak bych z těmi slovy šetřil...a je to krásný sport,ale to ženská nemůže pochopit

TDHenry

TDHenry: to, ze kolko zarabaju moze pussycat akurat tak este viac nas.rat :D

radolaco
Registrace: 2/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra