![]() |
|
Motor SG 2100Po zapnutí přístroje Ariva 200 se motor samovolně posune asi o 5 st. vých. Přitom jsem předtím již několikrát resetoval motor i nastavení přijímače a nastavil nulový bod. Když dám příkaz jdi na nulu. Naskočí mi signál na 16E(tj můj nul.bod)a Usals mi od té chvíle natáčí kam potřebuju. Ale po vypnutí a zapnutí přijímače se opět natočí někam na východ. Neví někdo jestli se to dá odstranit?Je vada v motoru nebo v přijímači nebo ve mně. Díky |
tonyb
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 46 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
KarnerTím vynulovat myslíš vymazat pozice družic z přijímače , potom reset a potom znovu ručně zadat pozice družic v přijímači? |
tonyb
![]() |
|
RE: Motor SG 2100Vyzkoušej jinej přijímač a hnecd budeš vědět na čem seš..Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Motor SG 2100Máš v Usals dobre zadanú svoju polohu?Dlžka:16.5 E -východ Šírka:48,5 N - sever hodnota vymyslená Dal by som vypnúť všetky! družice v DISEqC na žiadny,alebo None,podľa toho ako to tam máš,ešte raz zadal svoju polohu,dal Reset rozsahu,dal Jít na nulu a postupne zapínal po jednej družici do USALS. ;) Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Motor SG 2100Asi budu za blba,ale mě to dělá taky.Mám Vantage 7100 vždy po vypnutí motor ujede s posledně sledované družice směrem na východ po opětovném zapnuti natočí parabolu na posledně sledovanou družici.Zkoušel jsem to několikrát upravit nepovedlo se mi to a už to neřeším. |
kunitz
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Motor SG 2100No..Já mám tyto motory tři a jak jsem je nastavil tak fungujou..Bez jediného resetu. Jeden cca 3 roky a dva 1 rok.Pro mě sou tyto motory relativně levný a držáci. Už sem je dával i jinde a nikdy problém nebyl. Tak nevím kde je chyba.. v kazdém případě bych zkusil jinej satelit jak sem psal. Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: Motor SG 2100kunitz: tobě se to alespoň vrátí na sledovanou družici, mě to stále popojíždí víc na východ po každém zapnutíTRE: přijímač bych vyzkoušel, ale zatím nevím od koho. Kaon co jsem měl před tím mi odešel.Jinak na motor si nestěžuju mám ho víc jak 5 let. Mám pocit jako by ten problém nějak souvisel s tou změnou přijímače, ale nevím jak. |
tonyb
![]() |
|
RE: Motor SG 2100S jednim takovým motorem jsem se setkal a dělalo to to samý co tobě.Podrobným zkoumáním jsem zjistil,že se jedná o čínský klon a ten takhle fungoval.Pozná jsem to i tím,že výrobce použivá matice a šrouby M 8 a nutný je klíč č. 14.Tento rozměr klíče se u nás nepouživá 30 let na výše uvedené matice a šrouby.Zákazník motor vrátil a dostal originál a ten funguje ok. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 648 |
![]() |
|
RE: Motor SG 2100Ještě na doplnění,zákazník mi musel půjčit tento klíč.Naštěstí to byl automechanik tak se tomu zasmál,ale když mi ukázal fa od motoru tak se hned přestal smát,protože za tu cenu co ho koupil mi bylo hned jasno ,že se jedná o čínský krám. |
Fanyn
![]() |
|
RE: Motor SG 2100Jenomže mě ten motor u předcházajícího sat. přijímače -Kaon- fungoval dobře. Ale šrouby jsem nezkoumal.Až tam polezu tak se pro zajímavost podívám. |
tonyb
![]() |
|
RE: Motor SG 2100Ještě u jednoho ,ale originálu jsem se stím setkal.Motor jsme rozdělali a zjistili volný magnet na snímači polohy.Stačilo lepidlem přilepit rotujicí magnet a motor funguje doposud. |
Fanyn
![]() |
|
RE: Motor SG 2100A taktiež je vidieť, že nevieš čítať. Ja predsa píšem o pamäti motoru, ktorú možno vymazať cez prijímač - mudrlante. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Motor SG 2100Karner"Skúšal som všetky družice vynulovať cez prijímač - resetnúť do nulového bodu." - Asi jsem nepochopil jak si to dělal. |
tonyb
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |