![]() |
|
@Saxon - ještě jednou HDD k ShowboxuAhoj. Dík za zmínku o tom Samsungovi co dáváš ke Showboxům. Jako jednoúčelová záležitost 160GB určitě stačí, jen jsem se chtěl zeptat, jestli teoreticky něco brání v připojení externě napájeného WD My book 1TB. Na Openboxfóru jsem narazil jen na zmínku o 500GB.Pro Technika TKR - prosím, ignoruj tohle vlákno. Díky. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: @Saxon - ještě jednou HDD k ShowboxuŘešil jsem tento problem asi před 3/4 rokem. V době kdy vyjela na trh nová řada disků WD My Book a Passport, se kterými přestaly Showboxy korektně fungovat. Starší verze Passportů chodili bez problému, MB myslim také, ale s novou serií začali problémy. Proč jsem nikdy nezjistil, nemam na to čas, takže jsem rychle hledal nějakou odpovídající, spolehlivou náhradu, až jsem narazil na toho Samsunga. Nyní už to je stejně asi pase, Showboxy se poslední dobou serou jako (nevhodné slovo) a teď ty obštrukce s ICE kartama. Asi se na tento obor vykašlu a budu dělat jen DVB-T a svoji oblíbenou zvukařinu.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Ach jo,a jak psaj kdosi v tom minulém vlákně - aspoň ten 320GB Samsung by šel? Neměřil jsi náhodou odběry?Jo, s tou zvokařinou by ses určitě hodil Troškovi - ten natočil další "sterilní" pohádku, kterou bude dabovat a dozvučovat. Sakra, dneska snad ti lidi už neumí natočit něco se zvukem a ten umělej je k poblití ;P . |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: @Saxon - ještě jednou HDD k Showboxu320GB Samsung Portable |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: @Saxon - ještě jednou HDD k ShowboxuMně chodí se Showboxem dobře Transcend Store Jet 320GB a zkoušel fungoval i 500GB (ale ten jsem neprověřoval dlouhodobě). Přesné označení teď nevím, nemám ho u sebe ale jsou to takové ty v pogumovaném plášti v šedooranžové barvě. Jenže s těmi HDD je to ošemetné, já mám už postarší kousek a ono stačí když v další sérii výrobce změní FW a může to jít do háje (mám os. zkušenost s dvěma USB flashkami Sandisk - obě identické ale kupované s čas. odstupem a jedna jede, druhá ne a nehnul jsem s tím) takže to chce ověřenou zkušenost někoho kdo kupoval nedávno konkrétní kus pokud chceš mít jakous-takous jistotu... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: @Saxon - ještě jednou HDD k Showboxuja mam s300-ku a samsung 640GB mi siel v pohode, ale skusal som len parkrat na priamo nahravat. ked pouzivam EPG tak pouzivam 8GB kluc kedze sa mi stalo ze nevedel vacsi disk "roztocit" pri prebudzani z pohotovostneho rezimu.(tusim to bol tiez samsung 80 GB v icebox ramiku) |
kongo
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
kongoPokud se bavíme o spolehlivosti HDD k Showboxovi, tak předpokládám, že všichni myslíme na chod disku ze Standby a přes EPG.Větší disky má prostě SB problém ukočírovat. Rovněž je třeba přijímač po případném odpojení od sítě znovu zapnout ručně, aby si připojený disk znovu očuchal, jinak se při následující REC akci záznam nerozjede. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |