![]() |
|
Problem HHD Essential My Book 1,5TKeď tento disk pripojím k Arive tak tá ho nevidí. Problém bude asi v tom, že ma nejakú skrytú partition oblasť kde je nainštalovaný program "WD Smart Ware". Chcem sa opýtať či niekto vie poradiť ako ho celý preformátovať a či potom bude funkčný. Niekde som čítal,že treba zmazať tu partition oblasť stým ich oficial softom. Niekoľko príspevkov pred týmto sa niečo písalo, len tie disky mali menšiu kapacitu. |
bryndziar
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Problem HHD Essential My Book 1,5TZajdi si na oficiální stránky WD, před časem jsem tam tento problém řešil. Jde to tam spustit přímo z webu...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Problem HHD Essential My Book 1,5Tze by zo zvolena? :8)Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Problem HHD Essential My Book 1,5TAhoj,ja mám tento istý HDD pripojený ku Topfield SBI-2050. Mne sa správal tak isto. Prijímač ho spozná, roztočí a aj vypne. Ale ho nevidí. Potom mi po chvíli došlo, že problém je v zabezpečovacom programe tohto HDD, vo WD SmartWare. Ten odblokuje prístup na HDD až keď mu zadáš heslo. Musíš teda tento HDD zapojiť ku PC. Otvor "Tento počítač", potom klikni pravým tlač.myši na WD SmartWare a daj preskúmať. V pravom okne otvor súbor s modrou ikonou "WD SmartWare". Otvorí sa samotný program. Vpravo hore klikni na ikonu "Settings". Vpravo vidíš HDD. Klikni na "Set Up Drive". Vľavo sa objaví 6 ponúk. Ty klikni na "Security". Vymaž všetky heslá a potvrď "Save security settings". Vtedy zhasne aj na displeji HDD zámok. Teraz je HDD odomknutý, skús ho pripojiť ku receiveru. Mal by ho po chvíli spoznať. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
![]() |