![]() |
|
Audio - mimo mísuMám nějaký nahrávky z diktafonu,ale je to potichu a spousta ruchů,nemáte někdo zkušenosti s nějakým programem,kde by to šlo zkultůrnit? |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Audio - mimo mísuto zvládnou všechny ty lepší. jednoduchý na ovládání a se spoustů funkcí je např. goldwave. z těch profi potom wavelabVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Audio - mimo mísuzkus schválně nějakej ten filtr "noise reduction" a označ tam vteřinu, kde je jenom ten ruch pozadí. pak by to mělo projít celou skladbu a uvidíš, co z toho vyleze. já tomu houby rozumím, ale zkoušel jsem jednou starou nahrávku nějaký klasiky a docela ten šum zmizel. až moc, znělo to potom dost divně v pauzách, protože tam nebylo absolutně nic, což je hrozně nepřirozený (já to taky neuměl nastavit)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Audio - mimo mísuuloz nekde kus te nahravky, s par editory delam.Nic ti ale neslibuji, obecne plati, ze cim nizsi odstup,tim horsi vysledek.Sum se odstranuje lepe, nez bezne zvuky z okoli.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Audio - mimo mísuna odstránenie šumu v pohode postačí aj nero.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Audio - mimo mísudíky snad to nějak pořeším... |
Maxim
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
![]() |