Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cs link aktivace mých šest

Jen takový malý poznatek, včera jsem si aktivoval na jejich stránkách "mych 6", platbou přes kartu, tak až sem to šlo jako po másle, ale do dnes opět nedorazily zápisy na kartu, tak jsem volal paní operatorce, která mne nejdříve dost dlouho vyslýchala co jsem zac a pak nakonec jsem se doatli k jadru veci, ze mi posle nove zapisy a mám udělat přesně tohle: vypnout přijímač ze síte, vyndat kartu, zapnout přijímač do sítě vložit kartu do přijímače, až to vše udělaám tak mám znova zavolat, tak jsem zavolal znova, opět vyslech co jsem zač telefon adresa a kdo ví co ještě a nakonec všeho mi řekla, že teď mám nechat přijímač 12 hodin zapnutý na ČT1 a snad zápisy dojdou, když nedojdou budeme vše opakovat ............. Tak to je opravdu síla, asi mají smlouvu z Čt 1 abych se naní nepřetržitě díval 12 hodin :))) :))) :))) :)))

samot
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cs link aktivace mých šest

To už se tu řeší od pátku.

Jira
Registrace: 1/2007

aspoň vím že cslink žije
ked hovorí operátorka ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

A co máš za přijímač? Nemáš vypnuté zápisy? Já to aktivoval před týdnem stejným způsobem a to bez jediného problému.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

pohadka

pripominate mi tu pohadku " prisli moji radcove zapisy ? prisli,prisli :))) :))) ak si kupis polsky crep za 30eur a potom cakas necakane tuz se nediv :lookaround: a dej si radsi chlazenou 12" R^ ziadne problemy zo zapismi ako cez vykend tak aj dnes po cely den :8)

WADER
Registrace: 12/2009

Před týdnem mi to šlo taky uplně v pohodě..modul cryptoworks, nikdy dřív s tím nebyly problémy jen ted .....mne jen oto že si to můžu rychle aktivovat přes net a pak stejně musím volat na linku 844 a za moje peníze ještě ten hovor protahují výslechem, místo toho aby mi poslali zápisy...přeci tam žádnej jinej než ten kdo jim poslal peníze volat nebude, proto že chce zprovoznit kartu.....

samot

wander

o jakém crepu mluvíš?? Ty jsi jasnovidec a víš co mám za přijímač????

samot

pred 14 dny nechodili opravneni ani pres homecasta s cryptoworksem, takze si majitele reci o strepech jdete dat studenou desitku :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

tlf

v zivote som na zakaznicku linku nevolal !! vyhozene penize Rv Rv vsetko riesim mailom vecer napisem cez noc necham bezat ct1 a rano fici vse jak ma R^ ale opakuji uz niekolko mesiacov ziadne problemy zo zapismy R^

WADER

10 nebo 12 =

to je zvlastne kazdy vykend si pustam mix alebo sport na 5 dni bez problemov takisto moji kolegovia vsetko ok!! :8)

WADER

hehe, hele ja vubec cryptoworks ctecku nepouzivam, normalne pouzivam newcs a to behalo bez problemu asi rok a pul , kdy jsem predtim resil totozne problemy. nepomohlo opet nic ze znamych fint ani veleslavnej cryptoworks. vyresil to az cas, kdy to pres noc prislo. samozrejme v newcs a ne v cryptoworksu :)))

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

cs-link

tak sem si tam pustil retro na 10 dni tahle polozka mne nepolozi :laughing: :laughing: platba kredit zapis jak vysitej az do 27.10 :))) a uz to fici jak ma R^ uz jenom vypnout emm :))) tak netrepte ze zapisy nejdu !!!!

WADER

to WADER

mam plne zuby takych chytrakov ako ste vy. bohuzial toto forum priam prekypuje... a co sa tyka alkoholu tak vy uz by ste asi nemal. mozgove bunky sa totiz nemnozia..

soso
Registrace: 2/2010

WADER:

Nechápu proč operátor lidem tvrdí, že si musí nechat přijímač přepnutý na ČT1, když ty zápisy chodí i na dalších transpondérech :bigeyes:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

cs-link

soso inteligent tvojho typu ma nerozhadze :laughing: :laughing: ,zapisy chodia aj na inych transp. ovsem ct1 alebo ct24 je najrychlejsia neviem preco je to tak ,a neviem preco tu stale pretriasate zapisy ak daco nefunguje je treba kontaktovat providera emm ficia pravidelne v 15minutovych tuneloch takze pochybujem ze by dakomu nedorazili :lookaround: :lookaround:

WADER

Aktivuji balíček sport na jedné kartě každé úterý na 5 dní a na druhé kartě jednou za dva týdny na 5 dní v přijímači s uni čtečkou (opticum X10 a ariva 200) a nikdy jsem se nesetkal s žádným problémem. Programy naběhnou do 5 minut.

sirda
Registrace: 11/2006

Mix i mych 6,bez problémů,z 5 dní většinou měsíc jízdy z blokerem !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra