![]() |
|
Aku kartu skaylink na SKYSTAR2 surnezdravim vas mam skystar 2 citacku smart go a chchem vas poprosit ktora z tychto kariet skylink mi bude bezat myslim ze ta posledna ale nie som si isty dakujem za rady www.skylink.sk/web/structure/61.html |
jurki888
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: Aku kartu skaylink na SKYSTAR2 surneSo Skystar2 a SmartGo ti pojde len ta prva karta cisto biela,ICE ti nepojde. |
clicker
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Aku kartu skaylink na SKYSTAR2 surnefu teraz neviem lebo tu co som nasiel na fore tak tu niekto pisal ze ide irdeto ta modra za to sa chcem uistit aby som zbytocne nekupil zlu kartu a este otazocka ktorim pluginom ju otvorim dik za ochotu |
jurki888
![]() |
|
RE: Aku kartu skaylink na SKYSTAR2 surneJa mám doma usb verziu Skystar 2 HD karty s Cryptoworks modulom od Mascomu a starú bielu Skylink kartu. V tejto kombinácii to funguje bez problémov. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: Aku kartu skaylink na SKYSTAR2 surneFunguje aj starsia modra karta Skylink. Ale najnovsie karty ICE nefunguju so SkyStar2.Karta Skylink funguje s NeWCS + WinCSC |
clicker
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Aku kartu skaylink na SKYSTAR2 surnevelmi pekne vam dakujem moc ste mi pomohly cize mam kupit tu prvu bielu?plus tie dva pluginy stiahnut z netu a supnut ich do prog dvb treba tam aj nieco nastavit myslim ze odkial ma citat a tak som zaciatocnik a pomalicky sa ucim este raz dik za ochotu |
jurki888
![]() |
|
RE: Aku kartu skaylink na SKYSTAR2 surnevelmi pekne vam dakujem moc ste mi pomohly cize mam kupit tu prvu bielu?plus tie dva pluginy stiahnut z netu a supnut ich do prog dvb treba tam aj nieco nastavit myslim ze odkial ma citat a tak som zaciatocnik a pomalicky sa ucim este raz dik za ochotu |
jurki888
![]() |
|
RE: Aku kartu skaylink na SKYSTAR2 surneked pisem cez pda sa to nejako blbo aktalizuje :(( |
jurki888
![]() |
|
![]() |