Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

NOVINKY SKYLINK

tak zatím je s jistotou známo jen to, že od 1.10.bude na skylinku zařazen i HBO2, což byl dosud velký handicap oproti cslink.
.
Nyní výhoda cslinku tímto končí navíc když rapidně zdražil balíček FILM+.
.
Cenu balíčku HD HBO + HBO2 + CINEMAX odhaduji s pravděpodobností 85% na 399,- Kč ( bez HBO2 to dnes koštuje 340,-)
.
Ostatní si netroufám predikovat, ale bude to bída .....

Bororo
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NOVINKY SKYLINK

1.nesmysl, s jistotou známo..
2.nesmysl, rapidně zdražil balík Film
3.nesmysl, HBO HD+Cinemax stojí 325,-

Bororo ty seš ku.wa mimo.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

tak ci onak, HBO ma teda absolutne netankuje aj ked mam rad filmy (resp. pretoze mam rad filmy :D )

radolaco
Registrace: 2/2010

tomik

1. s jistotou - uvidíš že to bude pravda, jsem o tom bytostně přesvědčen, říkám tomu jistota - chceš se snad vsadit o svoje kapesný :laughing: ?
.
2. Rapidně zdražil balík FILM - ano, za tím si stojím, od 1.9 brutálně zdražil balíček FILM pro abonenty, resp. od 1.9. zdražil o 25% pro objednávky na půl roku a na rok ;P , jinak sazby zůstaly
.
3. Ano, tady jsem se spletl, opravsu jsem měl zafixováno 340,- takže moje chyba, platí 325 :lookaround:

Bororo

aspon co ctu na hbo.cz tak Hbo2+comedy se dava zdarma k HBO takze by podle mne nemohli zvednou cenu

tanabe
Registrace: 7/2010

tanabe

nemohli zvednout cenu ? Děláš si legraci :bomb: ,

Bororo

Bororo

a myslis, ze keby pridali HBO2 k HBO a zdvihli cenu za HBO balik, tak im to bude objednavat viac ludi? Ani omylom..

radolaco
Registrace: 2/2010

radolaco

třeba já ano - já prostě musím mít HBO HD, bo na tu SD patlaninu v letterboxu se nejde dívat ;P
.
no a jsem ochoten jít za tento balík jít na 350,. v pohodě, ale 400 už je s.akra dost :zombie:
.

Bororo

Zavolejte Glisnikovi, on Vam na to jiste odpovi.

rj45
Registrace: 6/2007

RJ45

GLISNÍKOVI VOLAT NETŘEBA, PÁČ UŽ SE MU TO KRÁTÍ - NEJPOZDĚJI 29.9. PO STÁTNÍM SVÁTKU TO TADY MUSÍ VYBALIT - A TO JE COBY DUP :laughing:

Bororo

pridano uz ste dosatali

,tak co remcate :) vetsi datovej tok pro EMM do konce roku musi stacit :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

HBO2 ale i HBO Comedy jsou poskytovány slolečností HBO jako bonus tudíž zdarma...
Skylink samozřejmě po přidání může balík HBO zdražit, není důvod proč by nemohl ,otázka je jestli by mu to spíše u předplatitelů neuškodilo.
jelikož má programy registrované a s nimi i Cinemax2 je to jedna z možností rozšíření.

vicini
Registrace: 10/2009

volako je ticho pred novinkami
napätie stúpa ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Lituju pana Glisnika. Panove ja chapu,ze se tesite na nove programy,ja se na ne taky tesim,ale budte prosim soudny,pan Glisnik je taky jenom clovek,a urcite to nezalezi jen na nem. Nezlobte se na me,ale tohle mi pripomina hon na carodejnice. Rv

Mara72
Registrace: 9/2010

Asi ztoho nebude nič:http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/ice-karty-funguji-v-prijimacich-cryptoworks/

fsat
Registrace: 2/2006

myslíš tohle?

D: Na 1. října jste oznámili rozšíření programové nabídky, nicméně její složení ještě není doteď známo. Říjen je zde za pár dní. Mohl byste už v tuto chvíli něco prozradit? Jaké možnosti připadají v úvahu?
O: Možností je pochopitelně více. Každá z nich má trochu jiný počet SD i HD programů. V tomto okamžiku nemáme žádnou z variant vybranou, a proto bych k tomu nerad hovořil, abych žádnou z nich nepohřbil. Zákazníci se mohou na rozšíření nabídky těšit v několika příštích týdnech.
D: Několika příštích týdnech? Původně se hovořilo o 1. říjnu.
O: Zatím se data 1. října držíme. Věřím, že se nám ho podaří splnit.

Glisnik v tom rozhovoru ale neříká, že se nebude přidávat.

josef888
Registrace: 5/2008

k čemu HBO2, když všechno co na na něm jde tak je na HBO a ještě v HD

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra