Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Multibeam T85

Zdravím, prosím o radu .Dnes jsem si byl pro tuto parabolu,dal jsem ji do kupy,ale nejsem schopen nic chytnout.Dal jsem na střed 13E elevaci 33°a chlup,ale vůbec nic.Zezadu na parabole je číselník stupňů 35-145(asi skew.Kdo má tuto parabolu a je Brňák?Kolik je toto skew?Kdo pomůže?Nechci volat firmu na montáž.Děkuji

bora
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Multibeam T85

několik jsem jich instaloval a je to za danou cenu vynikajíci anténa. Pokud na ni na středu nechytneš ani HB tak buď máš vadný konvertor nebo bez urážky ruce! Na srředu tě nemusí ani zajímat SKEW, až naladíš HB já jej taky dávám na střed tak skew je pro Brno asi 5 stupňu pro tebe na stupnici 85 stupnů, pak ti vše bude sedět i na lyžině pro LNB ale musí být ryska pro 13st na středu. dělal jsem i 1w,13,16,19,23,28 ale musíš mít co nejužšší LNB a občas vynechat držák a použít vlastní vynalézavost.
jinak obecně je důležité pevný stožár protože jinak se rameno s LNB na můj vkus trochu vice třepe!

tonek
Registrace: 1/2009

číselník zezadu nechej nastavený na 90 stupňů, s tím budeš hýbat až budeš nastavovat krajní pozice a s tou elevací si pohrej, já mám rozdíl cca 10 stupňů oproti 33 na narmální parabole, nevím, jestli mám ták křivou zeď nebo je to u této antény normální :-)

hush
Registrace: 1/2006

no jo kluci a jsme doma!
uhel vám určuje hrana vnitřního plechu a NÉÉÉ střed šroubu!!!

tonek

no asi máš pravdu, zítra se půjdu podívat

hush
Registrace: 1/2006

Multibeam T85

Stávající paraboly co mám jsem dělal sám a fachčí jak mají.U té nové to bude asi těma rukama.Budu pokračovat až v pátek,protože mám středa,čtvrtek noční.Ve dne spím.

bora
Registrace: 10/2009

to bora

promiň ale před dvěma dny to moc nevypadalo že všechno fachčí jak má, jinak ať se daří

tonek

No ja mam obdobnu parabolu a opticky vyzera byt ovela viac vytocena dohora ako klasicka 80-ka parabola. Aj na stupnoch vzadu to vyzera na viac ako na 33° a to dost podstatne ak to beriem na stred srobu. Skus s nou pohnut smerom dohora mozno to pomoze.

terrible

Na E85 je treba pocitat s tim, ze elevacni uhel se odecita proti hrane plechu upinaciho dilu ke stozaru.Osa sroubu v tomto pripade nehraje zadnou roli.9lmi prodava tyto anteny s virazne lepsi povrchovou upravou.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra