Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zkušenosti s ROVER ST2+HD SCOUT

Zdar, držel jste to někdo v ruce? Můžete doporučit? Podle popisu mě to přijde jako měřák s nejlepším poměrem výkon/cena a asi nejlevnější model s echo analýzou...

Vladimír Bílý

AirTime
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

ROVER

Záleží na tom, co s ním chceš dělat. podle mě neměšří gsm pásmo a spektrák na tom displeji taky nebude nic moc. Ale jestli jen saty, tak bude ok. Jestli s ním počítáš jako s jediným spektrákem, pak bych radši volil něco s lepším, popřípadě větším displejem. třeba atom light. Ale na živo jsem ho neviděl. mám atom power a spokojenost

brambora
Registrace: 3/2009

ROVER

Atom power je zas jiná cenová hladina:-) Pásmo GSM měřit nepotřebuju, resp. umím měřit jinak. Atom light vs. scout je jen v displeji a otočném kolečku za cenu o 50% vyšší, tak váhám... Černobílý displej bývá na přímém slunci paradoxně lepší, taky výdrž baterie je vyšší. Nakonec asi budu muset zajet k dodavateli, tohle se přes net vybírá špatně...
Vladimír Bílý

AirTime
Registrace: 4/2010

RE: Zkušenosti s ROVER ST2+HD SCOUT

Vláďo, to co má Atom Light navíc, určitě nebudeš litovat. Má ho kamarád, spokojenost. Když to řeknu natvrdo, je to asi nejnižší možnost schopného měřáku, a tím ho nechci urazit.
Myslím tím, že má vše co je potřeba. Modely nad ním už jsou většinou jen o vyšším komfortu a rozšířených funkcích z hlediska obsluhy, ale ne výbavy v měření. Modely směrem dolů už jsou dle parametrů ořezanější. Jasně, je to 10tis. navíc, ale zas rozdíl 30 nebo 40 za to co dostaneš už není tak tragický a rozdíly to nejsou řádové. I když samozřejmě každý se musí vejít do svých možností.

davidkriz
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra