![]() |
|
NGC UPCPoprosím o info.Astra 19 NGC titukky mám funkčné na 1W nie.Je chyba u nňa alebo doteraz na novej pozícii titulky nefungujú.ďakujem za info |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: NGC UPCFungujú, ale musíš kartu dať do modulu. V čítačke, u niektorých satprístrojov, nejdú....Vantage 71OO HD nie je výnimkou.Na Astre išli v pohode. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: NGC UPCďakujem za info.Mám openbox 800 takže asi titulky sa nekonajú.Neviete náhodou či na novšom softe to nefunguje?mám 8.14 |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
![]() |
|
RE: NGC UPCCo ma karta spolocne s titulkami? |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: NGC UPCMohu potvrdit, MilanC má pravdu. Některé přístroje s Uničtečkou si s DVB titulky neporadí, je třeba použít modul CW a vše chodí jak má. Už se to tady několikrát řešilo. U mého Vantage nepomohla ani změna FW.Prostě na Astře vše v normálu, na Thoru jsem musel nasadit modul. Jinak MilaneC po delší době tě zdravím. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: NGC UPCA načo ti titulky ked to má cz stopu?. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: NGC UPCSem tam CZ stopu - ne pokaždé |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE-neuzilS tou UNI čtečkou je to asi blbost.Já mám důchodce Humax 5400 s Cryptowoksem Twin a DVB titulky se mi koušou.Ale UPC nemám tak to nemůžu vyzkoušet. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
neuzilAj ja teba. Ja som tu stále, čítam - ale málo už prispievam, aby ma zas niekto nenapadol...a plus beriem lieky na tlak / 50 r. na krku a okuliare /, ide to dolu vodou.... :) |
Milan C
![]() |
|
BaronProste u UPC je to tak. Niečo urobili pri prechode na Tchora a titulky idú len ak kartu dáš do modulu. Čítačka už nestačí...Je to u viacerých prijímačov, včetne Vantage 7100 HD...U Skylinku to neplatí, tam je všetko v poriadku... |
Milan C
![]() |
|
MilanCJsme na tom úpně stejně, akorát, že já už píšu 55r. Měj se zatím hezky. :) |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: NGC UPCIp Box 9000HD, karta v UNI citacke a titulky chodia normalne! |
Billysk
![]() |
|
RE: NGC UPCTak sa opravujem. Minule mi sli titulky na NGC ale teraz som to chcel skusit a ide tam cestina, tak som prepol na NGC Wild a tam mi titulky naozaj neukazuje! |
Billysk
![]() |
|
![]() |