![]() |
|
TechniSat Multytenne 45Skúšal niekto s touto anténou 19-23-13-28 prijem sky link aká je kvalita signálu postačujúca aj pri zlom počasí .Ďakujem |
maxis
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: TechniSat Multytenne 45přijde na to co je zle pocasie, při jistom zlom počasí tě nezachrání ani 120, jinak se zeptej netace |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: TechniSat Multytenne 45sem zapoměl že pokud nechceš vyhledávat v tomto fóru tak ji kup No problém |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: TechniSat Multytenne 45Mám tuto anténu již asi 4 roky. Kupoval jsem ji kvůli velikosti, abych ji mohl připevnit na panelák na okenní rám. Co se týče Skylinku, kvalita signálu je okolo 75%. Pokud není vyloženě hustý déšť, nebo sníh, tak je příjem OK. U 13 a 28 je signál samozřejmě slabší, ale pokud ti jde o Skylink, není problém. |
Slim
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
V Havířověfunguje bez problému i za deště. To znamená, že pro SKYlink je příjem zajištěn s touto anténou po celé ČR. Déšť není problém, problémem jsou stojící vodní kapky na krytu konvertorů. Z tohoro důvodu je vhodné anténu umístit pod vhodné nadkrytí nebo ošetřit povrch společných konvertorů tzv. tekutými stěrači, aby kapky rychle stékaly.Každý přijímač ukazuje parametry signálu jinak, proto zkušenosti jiných nejsou relevantní.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: TechniSat Multytenne 45Pozor, zatial je vhodna iba pre zapad Slovenska, cim dalej na vychod, tym je problematickejsi prijem z Astry 3A. |
slavo777
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
@samorostAhoj, tak vidím že splnila očakávania... Kvinto. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
@slavo777Máš nejaké praktické skúsenosti? V Martine ich mám niekoľko a všetky idú v pohode. Ostatné ako píše @samorost, vybrať umiestnenie aby sa eliminoval dopad priameho dažďa na ožarovač LNB, resp. tvorba kvapiek na povrchu ožarovača. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
to KvintoJeště jednou díky. Původně jsem ji koupil pro synovce do východních Čech do města Králíky. On si však k mému překvapení vybral E 85 (z mého balkónu). Na multytenne hraju na třetí přijímač v kuchyni.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |