Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TechniSat Multytenne 45

Skúšal niekto s touto anténou 19-23-13-28 prijem sky link aká je kvalita signálu postačujúca aj pri zlom počasí .
Ďakujem

maxis
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TechniSat Multytenne 45

přijde na to co je zle pocasie, při jistom zlom počasí tě nezachrání ani 120, jinak se zeptej netace

tonek
Registrace: 1/2009

sem zapoměl že pokud nechceš vyhledávat v tomto fóru tak ji kup No problém

tonek
Registrace: 1/2009

Mám tuto anténu již asi 4 roky. Kupoval jsem ji kvůli velikosti, abych ji mohl připevnit na panelák na okenní rám. Co se týče Skylinku, kvalita signálu je okolo 75%. Pokud není vyloženě hustý déšť, nebo sníh, tak je příjem OK. U 13 a 28 je signál samozřejmě slabší, ale pokud ti jde o Skylink, není problém.

Slim
Registrace: 3/2006

V Havířově

funguje bez problému i za deště. To znamená, že pro SKYlink je příjem zajištěn s touto anténou po celé ČR. Déšť není problém, problémem jsou stojící vodní kapky na krytu konvertorů. Z tohoro důvodu je vhodné anténu umístit pod vhodné nadkrytí nebo ošetřit povrch společných konvertorů tzv. tekutými stěrači, aby kapky rychle stékaly.Každý přijímač ukazuje parametry signálu jinak, proto zkušenosti jiných nejsou relevantní.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Pozor, zatial je vhodna iba pre zapad Slovenska, cim dalej na vychod, tym je problematickejsi prijem z Astry 3A.

slavo777
Registrace: 3/2010

@samorost

Ahoj, tak vidím že splnila očakávania... Kvinto.

Kvinto
Registrace: 6/2009

@slavo777

Máš nejaké praktické skúsenosti? V Martine ich mám niekoľko a všetky idú v pohode. Ostatné ako píše @samorost, vybrať umiestnenie aby sa eliminoval dopad priameho dažďa na ožarovač LNB, resp. tvorba kvapiek na povrchu ožarovača.

Kvinto
Registrace: 6/2009

to Kvinto

Ještě jednou díky. Původně jsem ji koupil pro synovce do východních Čech do města Králíky. On si však k mému překvapení vybral E 85 (z mého balkónu). Na multytenne hraju na třetí přijímač v kuchyni.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra