Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ice karty po 3 týdnech vypadly

Čaute. Dnes jsem řešil 2 zákazníky se stajnou závadou - zničeho nic karty přestaly dekódovat. Obě v Topfield 6000 CR. Služby jsou aktivované, Topfield kartu vidí - ale nic. Skylink tvrdil, že pošle nové formátovací zápisy a ani po dvou hodinách nic.... Je to náhoda a nebo nás zase čeká něco většího a zákazníci mi uvaří telefon??? Hojas.

koaxial & utp

Diaboltp
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

to Zip

Ice karty mám od cca půlky července a díky tomu, že hodně dělám společné rozvody na panelácích se denně registruje cca 6 - 8 karet... Proto je 200 karet jen průměr...... Jenom tak na vysvětlenou...

koaxial & utp

Diaboltp

RE: Ice karty po 3 týdnech vypadly

jo a ještě k reautorizaci - samozřejmě jsem to zkoušel u té karty několikrát, furt ale nic..... Nevím, jestli ti to pošle i ty slavné formátovací zápisy..

koaxial & utp

Diaboltp

@milanm

Ale, schovával jsem si ho pro jiný případ, ale musel jít pryč právě s jedinou ICE, kterou jsem prubnul aktivovat, měj jsem poslední kus, originál 820. Neznám v SD vhodnějšího na spolehlivější sdílečku ve standby s posíláním settingu..

S CS zatím taky problém není..vím, že výpadky měli..
České DVBt je u nás zatím téměř utopií a nejspíš i zůstane, všichni už mají dávno saty

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Synci,jak vidno,narusta nam hromada plna sracek a hoven,ve ktere se vice,ci mene zaciname brodit.Prevzal jsem vynikajici napad - a to,ze technicti soudruzi z CS a SKYLINKU si vyridi "mesicnik" a pronajmou od NATO 4ks helikopter misto v Afghanistanu/Iraku nebo Burkine Faso a budou osobne resit problematiku primo na miste.Tuz neni to cestne a sportovni?:)

hdpe
Registrace: 11/2007

hdpe

rusily by signal tem co to jeste facha :-/

milanm

To že chce být Skylink "průkopníkem Irdeta u nás" je možná chvályhodné, ale když to není do čeho strkat? :))
Bavím se o SD, ty ready, co měly fungovat tak stopro nefungují..a i kdyby fungovaly a ICE kartu přepsali po dvou letech a pár měsících, lidi budou štěstím bez sebe...proč není stanovena aspoň tato doba?
Moduly Irdeto nejsou, kup si CW, když zase nevíš, jak dlouho ti v něm pojede..
Prodávejte stb s CI sloty. Dobře, ale kolik bude mít ten SD křáp za dva roky hodnotu, abys do něho vrazil nový modul Irdeto za 1200,-?
Jak to chceš těm babičkám vysvětlit? To si s ní pobrečím se slovy, co si to ti haj.li dovolili? ;)
Většina stále zatím HD nechce, první SD vlaštovka v Irdetu nějaký Opensat za dvojku..snad pojede aspoň v něm a zdroj vydrží déle než v T6000CR..
Pár prodejců co znám mi řeklo, že pokud se to nevyřeší sw, tak se snad s nadsázkou půjdou oběsit..
Ale Makra chrlí bigsaty a optica s programy navždy zdarma bez stresů dál..
Tak proč se vlastně vzrušovat.. :)

Tomik535

To jsem si naběhnul a ještě v pátek.
Je jasné že přišel o HD balíček,ale všechny programy mu jdou ty dva měsíce.Je to tato karta,Dekódovací karta Skylink HD ICE za cca.1800Kč.
Alespoň je o čem psát.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

To je jak o tom silvestru u policajtů..víš o tom, že letos připadne v pátek? A druhý mu odpovídá, brďo, ještě aby bylo třináctého!

Tomik535

Ji.sat

nic si z toho nedelej, ja strkal taky Skylink Standard HD karty do esdecek a v desitkach ks, i kdyz teda umyslne abych se vyhybal ICE kartam. dokud nebude po veskerych problemech tak je nevezmu i kdyby na nich bylo napsano treba zlatym pismem 3D HD karta ;)

milanm

Zlatý DIGI TV .

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra