, sekce: Příjem DVB-T |
|
Č.K a příjem DVB-T rakouskoNazdárek, docela by mě zajímalo jaký mají odborníci zkušenosti s příjmem rakušáků v č.k na sídlišti plešivec. Minulej týden jsem si všiml, že na baráku 383 jsou na stožáru nové antény a to na naše lp45 a směr rakušáci něco jako Emme Esse AT45TLMS. Dneska koukám, že ta anténa na rakušáky zase zmizela, tak si myslím, že je to se signálem asi hodně špatný. Vím, že analogovou orf2 šlo v minulosti chytat, ale signál byl dost slabej a jenom na některých místech. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Č.K a příjem DVB-T rakouskotakovych mist je spousta, kde jel z Lince analog na VHF3 obstojne a DVB.T tam nejde. UHF neni tak ohebne, podobne to funguje v Roznove v CB.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Č.K a příjem DVB-T rakouskoEmile, Plešivec je na ORF mrtvej..... Chodí to akorát na Vlakáči a ve Vyšným... Já je ve Vyšným chytám obstojně.¨čus |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
|
|
RE: Č.K a příjem DVB-T rakouskoJestli máš zájem o ORF, můžu sehnat kartu |
miks
|
|
miksbydlis ve Vysnym? Delal jsem tam jeden drevenej barak, ale jen DVB-S. Ta ORF karta bude i regla?On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Č.K a příjem DVB-T rakouskojj, je registrovaná, měním je za Skylinky. Kdes to tam dělal? Nebyla to taková nová chata tam v tý chatový oblasti? ( pokud jo, tak jsi mně vykouřil kšeft :O ) |
miks
|
|
RE: Č.K a příjem DVB-T rakouskoDíky za vaše poznatky pánové. Mě jenom zaskočilo, že někdo kdo to na tom baráku 383 dělal, tak že se snažil chytit i ty rakušáky a pak to zase vzdal a anténu po tejdnu sundal. Takže podle toho tam snad nějakej signál bude, když už si dal tu práci s montáží antény a podle něčeho ji snad i zaměřil (nebo jestli ji dal podle oka a paměti jak dřív byla ORF2? :laughing: )Pachatel tu náhodou není??? :lookaround: Jinak pro miks: díky, ale orf nepotřebuju, mě jenom vrtalo hlavou jestli je dostupnej signál dvb-t a žádnou anténu abych vylezl s notasem na sřechu a zkoušel lovit signál nemám a taky už bych asi na to byl i lenivej :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
pro mikskolik by ta karta stála? |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 102 |
|
|
RE: Č.K a příjem DVB-T rakouskonapiš mi na info@satmedia.cz |
miks
|
|
Teoretické přímé pokrytíV uploadu je obrázek, který naznačuje, jak by to vypadalo, kdyby neexistovaly lesy. Pro DX příjem by teoreticky mělo postačovat 30dBuV na vstupu přijímače.Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
|
|
RE: Č.K a příjem DVB-T rakouskoTak ona ta mapka pokrytí asi bude docela odpovídat, Nádraží a Vyšný je reálu pokrytý dle mikse slušně, zato Plešivec jen částečně a ještě děravě jak ementál. Třeba na baráku kde bydlím na anténím stožáru původní analogové ORF FS2(už ani nevím na jakém kanálu to bylo ??54??) se nechytlo vůbec, ale zhruba 2m východně (jakoby z kopce) byl signál docela sledovatelnej. Naopak na baráku níž byl signál zase jenom zhruba 3m západně a na stožáru zase nic. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: Č.K a příjem DVB-T rakouskoTed napriklad cekam v jednom CB osmipatraku, v osmem patre na obed a zkousim na balkone prijem na obycejnou Loginu a jedu tu uplne vsechno jako z praku. Komplet Jauerling, Lichtenberg, vcetne regionalnich muxu. Poloha je strasne dulezita. Tady by byla zajimava i inverze.On Air!
|
Saxon
|
|
saxa v...v...vooo tom to je :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|