Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Pro redakci I-concert hd

Dobrý den nešlo by se nějak zeptat p.Glisníka jestly by nestálo za zvážení zařadit tento kanál jako premium do skylink mám za to že by to byl kanál který by uvítalo spousta lidí

crazzy1
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro redakci I-concert hd

Psát snad umíš, ne ?

polulin
Registrace: 10/2007

@crazzy1

Zeptáme se.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

Moc krát děkuji podle mě to bude mít větší váhu než já jednotlivec.

crazzy1

crazzy1

nechceš se na takovou hovadinu vykašlat,co tu otravuješ redakci a ostatní účastníky paraboly,dnes si myslí,že je to od Tebe už podruhé,postarej se sám,aby Ti to chodilo,a jestli né,tak zhasni.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Hery pokud tě to nezajímá tak se prosím nevyjadřuj.
Prostě je to jen mé přání a spousta mojich kamarádu by si předplatilo milti hd pokud by tam takový kanál byl furt lepší než nějakej pseudo markiza hd ne?

crazzy1

crazzy1

Když by to bylo moje přání,tak už to bude chodit., :8)ale ty tu stále chceš aby Ti někdo něco zařídil,na to zapomeň a postav se do řady, :8) :8) :laughing:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Já bych byl taky pro, rozhodně i-concert, Classica, Mezzo HD (i SD, až přestane jít v EMU) a podobný kanály bych bral všema deseti a klidně si platil zvláštní balíček. Škoda, že asi patřím k menšině...

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

@Fantomas

ono něco z toho co píšeš chodí v emu?

ZDK93
Registrace: 7/2009

Bohužiaľ ponuka tohto žánru je potlačená väčšinovým záujmom o iné komerčnejšie žánre.To ale neznamená,že nema na trhu svoje opodstatnenie a mal by byť akceptovaný.Význam má už ale iba v HD.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

Děkuji za podporu jinak ještě jeden návrh.
Mohl by být přidán simulcrypt ke kanálum
Deluxe lounge HD a Unitel classica HD
jedná se o kanály Německé kabelovky
A navíc nemusí byt v češtině

crazzy1

ja kdyz nekdy ctu co lidi chteji, tak se jako docela divim p.Glislikovy, ze se vyjadril ze napriklad ESP2 je drahy... vzdyt podle reakci tady, si vsichni abonenti plati extra balicky...

lidi jako je fajn, ze kazdy ma naky prani /aspon se pro danou sluzbu ukazuje kudy by mneli vynalozit sve sily/ ale treba si uvedomit, ze tech par lidi a x-desitek prani nepokryje naklady... ja vim, tedka se tady zvrhne kritika, ze kolik lidi ma realne zajem o sport, muziku atd atd, no priznani ze cez 1mil aktivnich karet a jenom 200tisic platicich /a to jako 200tisic v kterym mesici??? nebo celorocne???/ je trochu na zamysleni, jestli tady neni jenom par jedincu a ten zbytek nema o rozsirovani vubec zadny zajem /a toho zbytku je 80-85procent/

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Moje řeč "alfasex".......jedná se o pár tisíc každoměsíčně platících.........Takže pokud "něco" chcete Extra,tak zkuste "jinou" firmu.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

za tento program by som platil aj samostatne, ako hbo

quix
Registrace: 3/2006

@ZDK93

No samozřejmě, Mezzo SD na 13°E. Teda teď jsem asi 2 dny neměl puštěnou televizi, ale předtím to šlo...

Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56 Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E

Fantomas
Registrace: 1/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra