, sekce: Technika |
|
sat v tvZdravím,chci se zeptat,jestli má někdo zkušenosti s tv s vestavěným DVB-S.Chci koupit tv asi Samsung s rozlišením Full HD a ptám se,jetli to funguje bez problému i s motorem.Prý by měl být sat.tuner v HD.Samozřejmě je nutné dokoupit k televizi čtečku s kartou.Popř.jestli je k něčemu třeba internet@tv a jak se to s netem propojí.Díky za info. |
jarounek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 135 |
|
|
RE: sat v tvNo ak si kúpiš ten Full HD TV ,tak budeš potrebovať,aj HD LNB,kábel na HD,koncovky F na HD s pozlátenými povrchmi.Blbosť na entú,LNB je jedno, či má napísané HD,alebo nie,ako aj to ostatné,je to len marketingový ťah výrobcov a predajcov sat.techniky,aby sa komponenty lepšie predávali,ale hlavne drahšie.Kúp si LNB Mascom,Titánium a pod.0,2 dB.Koaxiálny kábel s medeným vodičom v strede,ale nekupuj TV zo zabudovaným STB v TV,nepodporuje solídne motor,nemá čítačku kariet,má len CI sloty atď.Kúp si samostatne TV a samostatne STB HD,s čítačkou a CI slotmi. :laughing:DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
|
|
re:sat v tvJá jen že tu tv co mám vyhlédlou,má v sobě sat.tuner.Mám fergusona,jen jsem se chtěl zeptat,jestli se má cenu tím zabývat. |
jarounek
|
|
RE: sat v tvMam Samsung Le40c670 s DVB-S2 tunerom a uz by som nemenil.Mam Skylink kartu a HD PLUS. Mam pripojeny externy disk cez USB s kapactou 1 TB. Pozeram fotky, pocuvam hudbu a pozeram Blue ray filmy. Som na facebooku cez telku a to vsetko s jednym ovladacom. A chvali si to aj manzelka, a to je uz co povedat. :)) Predtym som mal 3 ovladacky a kablov ako v IT-centre. Boli u mna aj kamarati a dvaja uz maju tu istu telku. |
Zipko1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 79 |
|
|
RE: sat v tvA internet mozes pripojit kablom alebo cez wifi. |
Zipko1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 79 |
|
|
RE: sat v tvjá mám panasonik taky s vestavěným satelitem a super spokojenost a mám na něm Skylink a k tomu setobox Digi tv + DVB-T . Internet mám kabelem do televize ještě model 2009 . 2010 mají už wifi . Super jinou kombinaci bych nechtěl . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: sat v tvMal som možnosť otestovať TV Samsung, Panasonic a Pioneerso zabudovanými sat. tunermi. Najlepší obraz mal Pioneer, ale sat. menu má trošku komplikované. Človek sa nakliká kým niečo spraví. Najlepšie menu mal podľa mňa Samsung. Výhody týchto zariadení je menej káblov a jeden ovládač. Ale pre sat. maniakov neodporúčam. TV so sat. tunerom je pre človeka, ktorý chce pozerať - prepínať programy - vypnúť a zapnúť. |
konjo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 115 |
|
|
re:tv satzajímalo by mě to připojení netu k tv.To se musí do tv zadat IP adresy,nebo jak to jede?Mám stolní pc do kterého jde kabel a pak i wifi router na notebok... |
jarounek
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|