Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.08.2007, 11:21.59

Problem s prijmem kanalu

Dobrý den,

potřeboval bych od Vás (zkušených odborníků) poradit s možností příjmu ceských programu pomocí aktivni karty od TaT. Kdysi davno jsme nahral soft a jel na emu, a ted bohuzel nic a zalohu orig. softu bohužel nemam.
Bude mi stacit jen orig. soft nebo musim udelat vic??? (restart tuneru, tovarni nastveni, nahrani boot atd.)
Mohl by mi nekdo strucne popsat navod jak to udelat, abych jel jen a jen na orig. kartu???

Dekuji vsem za info, ktere poradi...
uživatel
Krmi
17.08.2007, 13:03.33

Nikdo???

nechápu, že nikdo neporadi...
uživatel
Krmi
17.08.2007, 13:18.12

RE: Problem s prijmem kanalu

Jasnovidci, kteří by uhodli, jaký máš přijímač, asi vymřeli.

Každopádně potřebuješ přijímač, který má cryptoworks slot. Tam vložíš kartu a tím je to hotovo.
uživatel
Antonín
17.08.2007, 13:53.26

stejne...

omlouvam se za neuplne informace, nejak jsem je nevedomky vypustil (jedna se o fergusson 7018 UCI, doufam, ze by to takhle stacilo...) Jde o to, že tam mam nahranej xxxx soft a z karty (je aktivni u TaT) minebezi zadney program... Nevim jak to obnovit na boot??? soft???, abych tam, prave jen tu kartu vlozil a slo by to. (pripadne bych dohral jen nastaveni programovy nabidky)

Dekuji Antoninovi a doufam, ze mi odpovi i na tohle :)
uživatel
Krmi
17.08.2007, 18:11.40

RE: Problem s prijmem kanalu

Já o přijímači ferguson nevím skoro nic.
Jenom jsem ti chtěl poradit v čem může být problém, na který sis stěžoval.
Leda snad, že bych zkusil tu kartu v nějakém přijímači s opravdovým crwks, třeba v prodejně, kde mi kartu prodali, abych si byl jistý, že karta je v pořádku. Taky může být třeba vadná. Prostě bych si tak vyloučil jednu možnost...no a pak už by zbyl jenom ten ferguson.
uživatel
Antonín