Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi hyundai dual

Zdravím všechny,prosím o radu mám dualní Hyundai od Digi v druhém tuneru asi 17metrů kabelu k myši od začátku to dost špatně reagovalo na přepínání /respektive myš brala reakci od ovladače ale ,někdy přeplo nekdy ne/ted jsem zkoušel jinej tel.kabel kratší to nešlo vůbec ,tak jsem ho zpátky vyměnil za ten původní a taky nic myš svítí reaguje na ovladač ,ale nepřepíná. V čem je problém ? Díky za radu

Petrmuz92
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi hyundai dual

Kabel je zlámanej .

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Problémy by měl vyřešit poskytovatel služby, kterému se taky platí, a který má celé zařízení ve svém vlastnictví!

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

kabel je lacnejší ako výjazd servisu DIGI skus kratky kabel pri prijímači alebo požičaj od kamaráta druhú potom servis
:-/

mirop
Registrace: 2/2008

Daj si nakrimplovat novy kabel, musi byt v kuse a musi byt priamy. Ja mam vzdialenost cca 15 metrov s jednym prepojom a vsetko bezi, takze bude chyba asi v kabli. Treba ist do serioznej PC predajne, tak ti to urobia. Par centov a mas po starosti.
Najprv vsak skus na kratsiu vzdialenost, ci nie je vadne cidlo, pripadne si pozicaj od niekoho na vyskusanie. A este, predpokladam, ze si baterky skusal a nie je chyba v nich.

Walter
Registrace: 1/2008

Zásadně při delší montáži jak 15metrů používám UTP kabel. Rozhodně lepší a funkční, než ta telefonní šňůra!

Rocco
Registrace: 2/2010

dlžka nie je problem

mám cca 40m
prepína to furt a stále
asi 2 roky

janoZV
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra