Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink - zaplaceno na rok a od 17 hodiny tma

Zdravím, mám satelitní přijímač Technisat DIGIT MF4-S CC jako komplet i s kartou zakoupený asi před rokem. Pravidelně a včas platím roční tarif. Dnes kolem 17 hodiny ale nastala tma - přestaly bez varování fungovat všechny kódované programy. Jede jen CT24 + nějaké další - nekódované. Co mám jako první vyhodit z okna!?

pavelzhor
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skylink - zaplaceno na rok a od 17 hodiny...

Tchýni. :)))
Potom se zkus na stránkách Skylinku podívat na údaje o své kartě. Jestli tam máš předplatné. Pokud ano tak si pošli zápisy.

lukas79
Registrace: 3/2008

Nic nevyhazuj to chce klid. Všechno překontroluj. ;)

slapet
Registrace: 11/2007

Reautorizace provedena - stále tma. Zkusím vypnout a zapnout přijímač. Nic dalšího mě nenapadá.

pavelzhor

skylink - zaplaceno na rok a od 17 hodiny...

Vypni prijmac na 5 minut zo siete vytiahni kartu, zapni prijmac a vloz kartu a daj na ct1 naj dojdu zapisy.

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Přijímač po vypnutí začal opět kódovat programy - pravděpodobně nějaký šotek ve firmwaru Technisatu. A nebo, že by mu začal docházet dech s novými změnami u skylinku...

pavelzhor

skylink - zaplaceno na rok a od 17 hodiny...

Aku mas kartu, ked ICE potom by bol lepsi CAM modul cryptoworks Irdeto ale neviem ci mas CI slot v prijmaci.. alebo este by som skusil zmenit Firmwer..

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

pokud jsem dobře četl pavelzhor píše mám satelitní přijímač Technisat DIGIT MF4-S CC jako komplet i s kartou zakoupený asi před rokem. takže co má společného karta ICE a irdeto když před rokem to nebylo

latino
Registrace: 1/2006

Ano, mám starou kartu.

pavelzhor

skylink jen a jen problémy

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Taky jsem měl zákazníka,že má předplaceno na půl roku a nechal jsem poslat refresh karty a výsledek byl jenom základ a manželka,která zapoměla zaplatit na půl roku.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra