![]() |
|
o ničem aneb kam směruje toto forum?!sem tu chvíli nebyl a opět zírám narážky , urážky chvástání. Jen tak dál odborníci.závěrem otázka jaké i/y se píše ve slově "ciment" |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
tonekVidím to taky tak ! A souhlasím s tebou..Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)
|
TRE
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!momentálně očekáváme jako novinku hustler 24/7 na skylinkuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Píše se "e" a kde je e,v případě nářečí,tak vždy I.Pravidla Českého pravopisu. :razz: :laughing: :laughing: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
tonekžiadne lebo unás sa hovorí cement :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Jací odbornící ?Ti už jsou nějakou dobu na jiném foru. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
cimentJupi ma pravdu .ciment je:Ciment je moravská metalová kapela z Valašského Meziříčí. R^ |
dzemek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!To je to také oné,co sa přidává do betonu? :laughing:Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
lachtan:laughing: jo a ževraj tuje nuda :)))🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
@Jaodbornici navstevuju toto forum avsak nemaju motivaciu pisat prispevky pretoze tu je tolko mudrych ludi ze az...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
lachtanCo chces delat venku prsi. :laughing: |
dzemek
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!kam to asi tak speje? DO P.R.D.E.L.E !!! :dead:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Teď mně ještě řeknete,na kterém fóru jsou Ti odborníci,já mám fóry rád. :laughing: :bigeyes: Rv |
zzaner
![]() |
|
To lachtan.Cement se přidává do písku a pak se přidá voda. Do betonu už je zbytečné a v případě vytvrdnutí nemožné cement přidávat. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!to je fakt interesantní téma. to už bude asi lepší založit něco o novinkách na cslinku :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Copak ciment,ale toto. Není sú tam.Tak nevím kolikrát jestli sú nebo obráceně. Hezkou propršenou neděli. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Tento stav trvá od doby,kdy byl odejítej Antonín.Parabole zdar! |
Jaros
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!skylink zaradi novej HD kanal petra novotneho estrada CS kde bude vystupovat eva s vaskem :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Antonín sem už nechodí?? :laughing: |
zzaner
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Antonín byl odborník. Na urážení diskutujících, to mu šlo lépe než jaivanovi. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!tonku napsal jsi to správně... je to tu často jak v pomocné škole ... urážky, povyšování, nevraživost, naddržování, různé pakty, blokace na vlastní žádost, universální odpovědi typu "obrať se na svého prodejce" .... škoda mluvit... |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!100 lidí 100 povah.Za odborníka jsem se nikdy nepovažoval.Na jednom nejmenovaném fóru mi jeden uživatel (VladoUcho) napsal,že je odborník :laughing: stačí číst jeho reakce a úsudek o jeho odbornosti,jsem si udělal. :))) A takových jsou mraky. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
lachtanVidíš,jak to je relativní,mně zase poradil dobře.Přijmačů je hodně a aby někdo znal vše,no,nevím :) :lookaround: :) :) |
zzaner
![]() |
|
zzanerTo netvrdím.Člověk se učí celí život.Bohužel,když se někdo prohlásí veřejně za odborníka a poté píše takové bludy,tak si sám nasral do vlastního hnízda.Odezva se dříve či později dostaví. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Každý jsme nějaký,každý má nějakou chybičku,ale při troše tolerance???V životě není vždy vše tak jednostranné a k tomu stačí i kupecké počty.(má dáti-dal)Je třeba brát povětšinou zdejšího povídání v legraci a číst mezi řádky.Jinak pěkný den a nenech se od ženy utlačovat.Přece se nebudeš prát o DO. :lookaround: :razz: |
zzaner
![]() |
|
RE: o ničem aneb kam směruje toto forum?!Jsem doma v menšině. :)))Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |