Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

DVB-T egmeton

Zdravím,mám DVB-T do scartu.Bydlím v Telči-což je asi 40km od hranic s Rakouskem.Mám širokopásmovou anténu.Když vyskenuji kanály,najde mi to 11 českých + rádia. Dříve mi šli na analog i rakušáci ATV a ORF 1 ORF 2.Neví někdo prosím vás,jak je naladit?Díky

bob1954
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVB-T egmeton

Musíš mít nainstalovaný odpovídající anténní systém. Argumentovat dřívejším příjmem rakouské analogové televize je nesmysl.
U Telče bys mohl přijímat rakouské vysílače Jauerling, nebo Kahlenberg.

Jauerling/Sankt Polten/ - K31, K21
Kahlenberg/Vídeň/ - K34, K24

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Lépe pojede Jauerling i Weitra. Vídeň hůře.
Směr na Jauerling máš na JJZ a Javořici cca o 90° dále směr SZ.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

Saxon

moc tomu nerozumím.koupil jsem DVB-T tuner emgeton vision 3i s nahráváním na USB.Dám menu-je tam bud automatické nebo ruční vyhledávání.Když dám auto-najde ČR programy.Když dám ručně,a zadám třeba K24,tak síla signálu 0% a takhle jsem to vyzkoušel i na k34,k31.Jak jste napsal.A všude 0.k32 mi signál hází,ale to jsou ČR programy.

bob1954
Registrace: 4/2010

bob1954 - Já vím, že tomu nerozumíte. Proto jsem Vám odpověděl takto obecně. Doporučuji Vám se poradit s někým v okolí, kdo se tímto zabývá profesionálně, na potřebné úrovni.

mirasat - zajeď si pro měřáky, jsem doma do 15:45hod, pak až zítra.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Emgeton - tento STB má ve srovnání s jinými o hodně slabší tuner, rakušáci u mě bez problémů jedou na jiných (Golden, Hyundai, TV Panasonic, PC karta Aver ....) na tomto přijímači jsem je sice naladil, ale v nesledovatelné kvalitě .. píše se o tom i na jiných fórech

janakon
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra