![]() |
|
DVB-T egmetonZdravím,mám DVB-T do scartu.Bydlím v Telči-což je asi 40km od hranic s Rakouskem.Mám širokopásmovou anténu.Když vyskenuji kanály,najde mi to 11 českých + rádia. Dříve mi šli na analog i rakušáci ATV a ORF 1 ORF 2.Neví někdo prosím vás,jak je naladit?Díky |
bob1954
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: DVB-T egmetonMusíš mít nainstalovaný odpovídající anténní systém. Argumentovat dřívejším příjmem rakouské analogové televize je nesmysl.U Telče bys mohl přijímat rakouské vysílače Jauerling, nebo Kahlenberg. Jauerling/Sankt Polten/ - K31, K21 Kahlenberg/Vídeň/ - K34, K24 On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVB-T egmetonLépe pojede Jauerling i Weitra. Vídeň hůře.Směr na Jauerling máš na JJZ a Javořici cca o 90° dále směr SZ. Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
Saxonmoc tomu nerozumím.koupil jsem DVB-T tuner emgeton vision 3i s nahráváním na USB.Dám menu-je tam bud automatické nebo ruční vyhledávání.Když dám auto-najde ČR programy.Když dám ručně,a zadám třeba K24,tak síla signálu 0% a takhle jsem to vyzkoušel i na k34,k31.Jak jste napsal.A všude 0.k32 mi signál hází,ale to jsou ČR programy. |
bob1954
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: DVB-T egmetonbob1954 - Já vím, že tomu nerozumíte. Proto jsem Vám odpověděl takto obecně. Doporučuji Vám se poradit s někým v okolí, kdo se tímto zabývá profesionálně, na potřebné úrovni.mirasat - zajeď si pro měřáky, jsem doma do 15:45hod, pak až zítra. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVB-T egmetonEmgeton - tento STB má ve srovnání s jinými o hodně slabší tuner, rakušáci u mě bez problémů jedou na jiných (Golden, Hyundai, TV Panasonic, PC karta Aver ....) na tomto přijímači jsem je sice naladil, ale v nesledovatelné kvalitě .. píše se o tom i na jiných fórech |
janakon
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
![]() |