Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU+ DUO + Skylink ICE

Chodí vám někomu karta ve čtečce? Jaký CAM je nejlepší použít a s jakou konfigurací? Už se tu s tím mořím 2 dny a nic..
Díky moc za reakce

zemano2
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

tlačidlo vyhledávaní

https://www.parabola.cz/forum/topic-52588/

doky
Registrace: 1/2007

ahoj

cez scam 3.59 ti skylink ICE pojde spolahlivo :)

dm666
Registrace: 1/2006

VU+

Funguje to někomu vůbec s tímhle boxem? Zatím všechny úspěchy o kterých jsem četl byly s Dreamboxem. Jesti v tom nemůže být čtečka nebo tak něco. Zkoušel jsem scam i oscam a nic

zemano2

RE: VU+ DUO + Skylink ICE

na obdobnom fore mas v sekcii skylink ICE fungujuce overene zostavy a je tam toto Vu+Duo VTI 1.3 a Scam 3.59 OKK

dm666

Taky jsem to našel, už testuji. Zatím nic, nechávám nalazenou ČT, snad se karta chytne. Jinak VTi firmware je uživatelsky zdaleka nejpříjemnější z těch všech co se nabízí

zemano2

nezabudni spustit scam, aby ti kartu cital....

dm666

@zemano2

Keby si bol postupoval podľa príspevku 9 a 11 v odkaze, už si mohol :bigeyes: o 14:00 hod. vc F1. :)))

doky

No postupoval jsem podle příspěvku 9 a zatím už dvě hodiny nevidím nic, snad to přes noc naběhne, jinak fakt už nevím :dead:

zemano2

V pohode na scam 3.59 skylink karta ICE mam to doma tak viem..Image AAF HOT SUMMER 2 (bomba) nezabudni potom v aaf softcam spustit ten scam..Stiahnes ho normalne v plugins menu AAF softcam downlad manager..Nic viac.. Vsetko jednoduche a spolahlivo chodive...Hlavne na skylink ICE...

ivanell
Registrace: 3/2010

Neúspěch

Nechal jsem to běžet celou noc a nic, ani ťuk. Scam s kartou komunikuje (spušteno i z konzole s debugem - parametr "?"). Objednal jsem CI modul SMIT (naštěstí je celkem levnej), jestli to nepojede ani pak, tak se na ten Skylink už fakt na*eru !! Každopádně díky všem za pomoc a za rady

zemano2

Ktoré voľné stanice Ti z balíka Skylink na tom Vu fungujú ? Ide napr. CT24, Z1, Public ?

doky

Přesně tyhle programy fungují (jen FTA). Signál je v pořádku (přes 75%), běží i demo HD programy. Box kódované programy přijímá, ukazuje bitrate, jen je prostě karta neodemkne. Po úplně prvním zasunutí karta chvíli běžela, tehdy s defaultně nastaveným mgcamd, ale po přepnutí programu nebo cca po 30 vteřinách se obraz seknul. Fakt už si nedokážu vysvětlit čím to je, nejlíp jí někde otestovat ale nikoho neznám

zemano2

Píšeš, že Scam s kartou komunikuje, teda ju v čítačke vidí, tak to prepni na CT1, prihlás sa cez web do svojho účtu a urob reaktiváciu karty. Karta je dúfam zaregistrovaná po 20 dňoch.

doky

Kartu jsem dal registrovat jště před uplynutím lhůty. Přesně toto (CT1 + reaktivace, celou noc zapnuto) jsem zkoušel, ale taky nic. Jinak u CT1 vidím jako poskytovatele CS Link ale předpokládám, že je to normální, že programy sdílí.

zemano2

Problém bude zrejme v tom, že na kartu neprišli po 20 dňoch žiadne oprávnenia a to preto, lebo Scam ani Oscam nevedia zatiaľ (možno sa situácia zmení) na ICE kartu poslať zápisy.Pokiaľ by si vložil kartu do modulu, dal reaktiváciu, prídu zápisy a potom ju vložil do čítačky VU so Scam,Oscam,určite by šla. Pokiaľ to chceš rozbehnúť bez modulu, musíš odinštalovať scam a nainštalovať Oscam + MgCamd + configy.
Oscam bude server, MgCamd client a ten pošle emm na kartu.Treba to nastaviť samozrejme tak, aby sa Oscam aj MgCamd spúšťali po reštarte Vu spoločne a správne nastaviť configy.

doky

Pr*at skylink

Tak vypadá to, že nefunkčnost nebyla způsobená špatným nastavením, ale spíš skylinkem. Vrazil jsem tam certifikovaný CI modul, pořád to samé=nic. Volal jsem na podporu, řekli, že kartu přeformátují. Do hodiny prý obraz naběhne, ale samozřejmě se nestalo nic. Dvě hodiny jsem na STB ani nesáhnul. Výsledkem bylo akorát smazání celé karty, ale už nedošlo k obnově žádných záznamů. Narvat jim jí někam.. Kdyby měl CSlink pořádné HD, už jsem dávno tam.

zemano2

VTI a scam

Ahoj, používám VTI Image 2.2 + Scam 3.59 for VTI panel + SCAM config for VTI. Nemůžu ale přijít na to, kde zjistit, jaké informace/zápisy jsou na kartě. Scam mám spuštěný, funguje OK (vidím obraz :-) ), ale kde zjistit info o kartě? V menu nikde nemůžu najít žádnou položku ohledně informace/konfigurace scam. Používáte někdo tuhle kombinaci? Prohledával jsem všechno možné, ale nemůžu na to přijít :(

KamilZ
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra