Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

DIGI,špatné počasí

Ahoj všichni,prosím vás to mi jako digi nepůjde vždy když bude venku ošklivo?Tak to se moc na PL v zimě nepodívám,co radíte????????

jans
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

jans

"Tady to je forum,tady nikdo neporadí,jen každý píše jak je Digi špatný."
Každý píše, že mu to chodí i na menší parabolu, jediný komu to nechodí jsi ty.

sirda
Registrace: 11/2006

RE: DIGI,špatné počasí

Niekedy stačí tú originál parabolu od Digi TV trochu na kolene poohýbat a signál sa zlepší. Tie ich paraboly sú tenké ako papier a pri manipulácií sa mohlo stať, že sa trochu pokrivila.

lolofon11
Registrace: 10/2008

http://www.digitalnitelevize.cz/magazin/dvb-s/satelitni-prijem-v-praxi/2008-7-problemy-s-prijmem-digi-tv-aneb-nova-satelitni-platforma-dodo-tv.html?retezec=p%F8%EDjem%20DigiTV
prosím pane sirda vše je v nastavení paraboly + natočení LNB , pokud není závady jiného typu na přímači . Nahoře vám posílám jak na to . Doopravdy to chodí i v dešti i sněžení .Mám DIGI TV od začátku , ale na svoji anténu , ale středovou 80cm ,ale výpadky a rozpad obrazu tak 2-3 x do roka při kroupách nebo velké bouřky , ale vypadlo při tom za 3 min i na Skylinku a DVB-T která taky mám . Ty první antény před 3 roky byli u DIGI TV špatný a dokonce se i měnily. Opravy , výměna přístrojů atd. - dnes i PPL přivezou přístroje bez problémů do týdne ( zavedla se i samoinstalece atd.) , aspoň zkušenosti u mne a plno mých známých počítaje na desítky ,který mají DIGI TV .To nemohu říci třeba u telefonů Nokia měsíc necelý v opravě , paušál platit ano . volat nemám čím nemají přístroje. Nestačím se divit co tady lidí radí a přitom jsou to kraviny nebo něco co bylo před 2-3 roky , nebo mají stek lidi , že DIGI TV zakodovalo programy a nemohou si kazit oči .Ano problémi jsou všude ,ale u mne poslední dobou nejvíce se Skylinkem které montuji . Zase moho dostat za tohle ban tady je to normálný pro určitý lidi a někdo ----- ?. :laughing:

standa111

http://www.digitalnitelevize.cz/magazin/dvb-s/satelitni-prijem-v-praxi/2008-7-problemy-s-prijmem-digi-tv-aneb-nova-satelitni-platforma-dodo-tv.html?retezec=p%F8%EDjem%20DigiTV

standa111

nechce se to nějak zde zobrazovat tak zadejte tohle do Googlu -

Problémy s příjmem Digi TV aneb "Nová satelitní platforma DoDo TV?"

R^

standa111

ja mam uplne tu prvu parabolu, mal som digi od sameho zaciatku a ta parabola je vynikajuca, samozrejme v kombinacii s twin LNB tusim Sharp

mjamriska
Registrace: 4/2003

tak to bud rád , že ti to jde jinak do těchto držáků co drží LNB zatéká a v zimě zamrzne a tím pádem se hne celý LNB a nejde signál . .

standa111
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra