, sekce: Skylink |
|
CS Film uz bezi na Skylinku v MultiUz bezi,parada |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 651 |
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v MultiSak bezal stale len od 29.9.uz bude v CS balicku a v mp4. |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v MultiJe rozdiel CS Film a Kino CS ;) |
satelitt
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 21 |
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v Multine, ten ma bezet v Multi baliku |
Sanca
|
|
RE:CS Film uz bezi na Skylinku v MultiŠak běžá :)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
CS film v MultiNo nevím - mně stále píše "Kódovaný program" - a myslím, že kvůli tomu nemusím znova skenovat... |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
|
|
Re: vahačCS Film mi v Multi taky zatím nejede |
marek499
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 114 |
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v Multimne jde posli si zapisy treba to nabehne |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v Multimě už CS Film ted jde , ale zezačátku od 17 hod co jsem to začal ladil tak nešel. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v Multime jde normalne,mam predplaceny Multi |
Sanca
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v Multiteď stále CS Film běží . Kromě HD mám vše u Skylinku ( nevidím zatím důvod si HD předplatit , ale vybavený mám ) . |
standa111
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v MultiI dole máš dobré vybavený?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: CS Film uz bezi na Skylinku v Multina to mám lidi :laughing: |
standa111
|
|
CS film v MultiJen pro úplnost - ještě jsem to zkoušel jednou někdy večer a už mi CS film naběhl. Asi to bylo o tom, že postupně posílali zápisy na karty ...Nicméně pokud je to o tom, že Skylink uvolní CS Film do nabídky Multi a sebere KinoCS (z Multi) a DokuCS (z MultiHD) a dá je do samostatně placeného balíčku je to z mého pohledu prohra pro předplatitele (tedy abych nemluvil za davy - je to pro mně špatně). Podle mého názoru má Kino CS vyšší úroveň než CS Film a na DokuCS se taky občas mihla nějaká "perla". Teď pokud to budu chtít budu to platit samostatně :(( No počkám si až Skylink zveřejní kompletní info o nových programech a příslušný ceník, ale obávám se, že nadšení příliš mít nebudu... Navíc mi zrovna končí předplatné - potřeboval bych si vybrat a objednat dnes :-/ Něco objednám a pak zjistím, že je to na ***** |
vahač
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 148 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|