![]() |
|
Nastavení parabolyAhoj,jak jsem již dnes psal,že mi nejde digi poradte mi ještě prosím s nastavením paraboly.Jestli mi vysvětlíte co znamenají tyto údaje a jak nastavit:elevace 30,3°,Azimut 200,9°,Lnb skew:13,2°.Moc děkuju,musím to poladit :bomb: |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
jansiprosím přečti si důkladně vlákno co jsi založil odpoledne a již další nezakládej nebo začnu i já býti hulvátem |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyNo,keď nevieš čo znamenajú tie údaje,tak ťažko je radiť,ale určite sa nájdu aj tu trpezliví ľudia,čo poradia a vysvetlia.Hodne zdaru.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
@tonekO co ti jde,od toho je to forum abych se zeptal,každý není hned sat.technikem a taky bych se rád něco naučil sám abych nemusel pořád někam volat o pomoc.jestli s tím máš nějaký problém tak to nečti |
jans
![]() |
|
jansi!už ti psát nebudu, jednak jsem ti radil jazykem tobě srozumitelným ale je to zbytečné, přesto opakujiPŘEČTI DUKLADNĚ VŠECHNY PŘISPĚVKY V TVÉM ODPOLEDNÍM VLÁKNĚ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyheledse , nejen antena ale i kabelaz muze bejt udelana spatne. jeden odflaklej konektor a muze to jit do kopru o minutu driv. precti si rubriku abc , tam se dozvis to co potrebujes.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyTo není kabeláží, ale špatně nastavenou parabolou bez použití měřáku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyale dyt jo, ale dojebe konektor jeden , druhej a pak uz ani tou antenou nenalovi zadny zazraky :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyTo máš pravdu, ale pak by mu to nechodilo ani za pěkného počasí. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyhttp://www.digitalnitelevize.cz/nastroje/nastaveni-paraboly/Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
@parabolaJá jen nechápu jednu věc,to má každý z vás měřák za x tisíc? |
jans
![]() |
|
RE: Nastavení parabolymel sem docineni s konektorem od profika co se antenama zivi 30 let a po predelani se na dotycnem pristroji zlepsila kvalita o 3 a 2 procenta. jen takovym zasahem dotycnej ziskal aspon nejakou rezervu. z anteny sme jeste taky jeste neco vydolovali. to nemusela byt prace dotycneho, ale preci jen mohl ty srouby trochu vic dotahnout :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
jansne. musis najit metodu, jak to vosefovat i bez nej. pokud ti ale prijimac uz tedka ukazuje 100/100 tak sezen jinej, nebo lad podle nejakyho slabsiho TPDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyi bez měřáku se to dá na obyčejnou parabolu od digi nastavit tak, aby při normálním dešti či sněžení signál nevypadávalNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyjasný s měřákem to umí každej ;) , trochu trpělivosti a a klidný ruce |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyJá sem mu radil v předešlim vlákně.Zřejmě je natvrdlej.Pokud to má na balkoně tak nevidím problém.Na střeše to bez měřáku nepujde. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyBez meráku to je ako opravovať autá bez diagnostiky. To čo ti ukazuje prijímač je len orientačné. |
JozoM
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolynajdi si sekci ABC tam je to popsaný-eventuelně řekni nějakýmu machrovi ten ti to za určitý peníz za cca10min. nastaví,protože to tady řešit dva dny to je unikum zvlášť když o tom nemáš ani páru. :bomb: A nezlob se jestli anténu máš na balkoně tak jí lze nastavit snad i voca..mO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Nastavení parabolyNebo zde:http://www.digitalnitelevize.cz/informace/dvb-s/montaz-paraboly-natazeni-kabelu.html |
Karelems
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
![]() |