Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Dance TV HD - bomba

Na astre 23,5 vysila v HD tato vyborna hudebni stanice - ale pouze na omezenou dobu v ramci promo :( Vi se do kdy bude free? To by mohl Skylink dat do sveho balicku HD plus myslim ze by to prilakalo vic lidi si ten balik predplatit, namisto trapne Bravy. :-D

Illusion M3 Combo

AliG
Registrace: 7/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dance TV HD - bomba

FTA by mohla být minimálně ještě měsíc než přejde na řádné vysílání:

https://www.parabola.cz/zpravicky/12525/dance-tv-hd-zahaji-pravidelne-vysilani-az-v-rijnu/

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

že si nedokážeš spojit klasickou hudbu s ničím jiným než babskýma papučema a paní učitelkou je čistě tvoje neschopnost. oni to skládali velice správně:
www.youtube.com/watch?v=o3gqsVqlmTI

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

ajeje zda se ze jsem tady pichl do vosiho hnizda :-D Tak ja ti to neberu no, ale kolik lidi kouka na tohle a kolik by koukalo na Dance TV. Muzu vedet kolik je ti let? Za nas mlade muzu rici ze Dance TV jasny vitez :-D Vsak ja proti ni nic nemam, tak by tam mohli mit jednu hudebni stanici pro mlade a jednu pro stare no :-)

Illusion M3 Combo

AliG

AliG

Mluv za sebe...né všechny mladé zajímá to přitroublé tuc ,tuc...myslím,že na MTV je podobných blbinek dost a dost....

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

je mi 33 let a proti dance nebo technu vůbec nic nemám. já si to dokážu spojit třeba s tradiční africkou hudbou, což se mi líbí a myslím že to má hodně společnýho

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

@wladys

Vsak ja jenom rikam svuj nazor, kazdemu se libi neco jineho :)
Ale Dance TV je uplne neco jineho nez MTV a ostatni hudebni stanice... Zadne reklamy, ani videoklipy, jenom prenosy a zaznamy z tanecnich festivalu a koncertu, a to je mnohem lepsi :) A na plazme a kvalitni repro soustave je to pochoutka :)

Illusion M3 Combo

AliG

Jsem rád, že se to někomu líbí, pro mne jedna velká nuda. Ale proti gustu žádný dišputát. Toleruji vku a názory jiných ;)

Nervoš
Registrace: 1/2006

Alig

Pokud píšeš jen svůj vlastní názor,tak nepiš... "za mladé je dance Tv jasný vítěz."
Kdyby tam bylo v té tvé větě "za mě",nenapíšu ani půl slova. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

tak pro mě osobně je brava i dance stejně nudná stanice :O

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

tak tím už bych se vůbec nechlubil :laughing: na nudě není nic obdivuhodnýho

vortimond

vortimond

člověče, abych se při poslechu hudební stanice nenudil, tak si raději pustím bulharskou city :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

musíš si taky uvědomit, že to co dneska posloucháme jako klasiku je interpretace, která se značně liší od toho jak vypadal původní originál. je to tradice negativně ovlivněná celou tou zvláštní dobou na začátku minulýho století, kdy bylo všechno hodně stylizovaný a neuznávala se moc hrubá přirozenost.

vortimond

my vlastně dneska díky tomu šílenství minulý epochy dostáváme tu klasiku v nejvíc autentický podobě díky pár lidem, co experimentujou s různýma syntezátorama a jejich pojetí je hodně originální a přirozený. to se nikdy do koncertních sálů nedostane
www.youtube.com/watch?v=lr3qfRN6XPc

vortimond

vortimond

dance TV-už z názvu je jasno o co go,nepleť hrušky a jablka

pierrepetr
Registrace: 5/2006

nechápu proč napomínáš mě, když si tady zakladatel tématu neodpustil poznámku k tomu, jak je brava hd v porovnání s dance tv "trapná"

vortimond

vortimond

promiň,tak jste dva

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Co na te Dance Tv vidite, vzdyt tam je napln uplne nulova. to nema s kulturou nic spolecneho.Toci tam dve smycky kolem dokola, jeste ze tam nekde nebali koks, ci marjanu...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

jedině co je dobrý na Dance TV HD je obraz jinak absolutně nic. Jinak tato stanice už jede dávno ne od včera .
proSaxon
ANO MÁŠ PRAVDU - jeste ze tam nekde nebali koks, ci marjanu

standa111
Registrace: 11/2009

dance tv je odpad. tahle scena je deset let za zenitem a doufam ze uz tomu nebude nikdy jinak.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Téma: Dance TV HD - bomba

Uplna hovadina.

emtech
Registrace: 9/2006

kdo tu hulí? :)))

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Nic proti City,

je to stanice plná energie. Akorát toho sexu na obrazovce je podle mně přehršel, je mi 64, sex mi obecně nevadí. Obraz však je zde jakoby důležitější než hudba, což u hudební stanice překvapuje. Dávám na první místo Deluxe Music,dále Clubland z 28E, nepohrdnu ale arabskými hudebními stanicemi, ruskými nebo ukrajinskými. Všechny země, které se snaží šířit svou vlastní kulturu, jsou mi sympatické. Pouhé kopie amerických hitů jsou trapné, je jich po světě až moc.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

ze bomba :D :D :D clovece ty si nejaky fetak alebo nieco take? na to sa da pozerat tak 15 sekund a zacinam mat depresie :D ale ked si niekto hovori "AliG" tak je vsetko mozne. oproti tomuto je bebetv sky cinema hits hd :D

soso
Registrace: 2/2010

Doufám, ža až skončí promo, tak bude vysílat jinak, protože ted je pro tuto stanici obraz zcela zbytečný (i když je velmi kvalitní) Je to přece taneční hudba, tak proč se na to dívat - je třeba jen poslouchat a TANČIT.

šibal
Registrace: 8/2009

jsem za Metal Hammer HD

kuldan
Registrace: 11/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra