![]() |
|
CTHDZdravím,pořád mám problém s příjmem CTHD ze Skylinku. Příjem se stále nepravidelně zasekává, doufal jsem, že po změně tranporderu se problém vyřeší. Ostatní HD programy jak ze Skylinku nebo i volné jsou bezproblémové. Topfield TF7700HSCI, modul easy.TV, karta skylink. Má někdo stejné problémy nebo jsem v tom sám? Dík za odpovědi. |
lubo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
Delta1Delta1: Muzes me napsat cislo FW, je to posledni od Antenexu? SMIT jsme uz taky zkouseli a taky to zlobilo. Dik.Martin79: No jo, ale nikde neni napsane i opak. Je to pouzitym FW, nikoliv HW. TF6000: za tu cenu super stroj, jasne ze prakticky vsechny odejsou, ale oprava snadna a jede to zase dal, skoda ze Korejci setri na kodanech ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: CTHDto 007:Používám TF7700HSCISkylink-Topfield-Sys_23422-2010Jun15_TP-Update.tfd Po nahrání-tovární nastavení-ručně ladím TP! Nepoužívám automat ani setting editor,neboť se mi na tomto typu stávalo,že pokud zákazník zadával časové nahrávání a přerušil ho neukončený exitem v půlce docházelo k resetu s návratem do továrního nastavení a nebo právě zlobila ta ČT ! ;) U SBP 2010 či SRP 2411 editor-záloha-obnova funguje normálně! Zatím škoda, že ho má SBI 2050 zakázaný :lookaround: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: CTHDJe zajímavé, jak ČT DVBS2 nebere a naopak bez DVBT2 neudělá ani ránu :laughing: :laughing: :laughing: Asi proto, že prakticky každý satelitní HD přijímač umí DVBS2, zatímco prakticky žádný (dnes nabízený) pozemní HD přijímač neumí DVBT2... Nedělají to úmyslně??? Prostě někdy jsou na KH neuvěřitelně pozadu (už by pomalu potřebovali i HD studio v areálu na KH - nejen přenosový vůz), jindy zase neuvěřitelně napřed... :OŽádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: CTHDModul SMIT Cryptoworks/Irdeto 3.9.10.výpadky 3 krát za hodinu a SCM/EUROCAM/Irdeto 2.23.jenom jednou za hodinu.Včera zkoušeno na ČT HD.Jinak TP 7700HSCI není špatný stroj,máme ještě Mascoma 2000 taky jeden roka a už měl hned padnul FW. |
robokop
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 430 |
![]() |
|
Delta1, RobokopDekuji obema!@Delta1: Nicmene jsou tady i stroje s ID 23022 a tam muze byt ten problem. Jaky mas modul + verzi FW?? Opravdu ti CT HD ani jednou nevypadne, myslim dlouhodobe, duchodci nam na to koukaji od rano do vecera :))) @Robokop: Jake mas ty ID sveho stroje a co tam mas za FW? Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: CTHDjak tak koukám zlatý TV co mám s vestavěným satelitem žádný problém , žádný kabely naprostá spokojenost atd. Krám ( setobox) vedle mohu koupit vždycky. R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
007TF7700HSCISkylink-Topfield-Sys_23422-201 a stroje 23422 a při zapnutí tam je L 234 .Použival jsem ten zelený 3 měsíce ,a poslední dobou už vypadával.Vrátil jsem tam červený 2.23.a razem zlepšení.Je pravda občas žije vlastním životem ten Topfield 7700 . |
robokop
![]() |
|
RE: CTHDInverto BLACK Pro monoblok single 4,3° 0,2 dB a kabel Cavel KF 114.Ten monoblok je týden starý. |
robokop
![]() |
|
RE: CTHDto 007:Nicmene jsou tady i stroje s ID 23022 a tam muze byt ten problem. Jaky mas modul + verzi FW?? Opravdu ti CT HD ani jednou nevypadne, myslim dlouhodobe, duchodci nam na to koukaji od rano do vecera7700 jsem prodával do ledna.Pak už jen SBP či nyní SBI.Doma ho nemám,tak až s ním někdo přijde,tak vše opíšu,nevím jaká je přesně u nich kombinace ID,soft TF versus soft modulu :( Doma mám SRP 2411 s ID 22023(místo 7710,která byla pomalá a dost se hřála).Mám ji od začátku,co jsem přišly na trh a spokojenost.Jediný problém nastal před 14 dny s modulem MASCOM easy.TV 1.2 twin,s crw Skylink a crw CSlink,že se karty začaly hádat a nepravidelně vypadávat! Modul šel ven a teď to funguje v pohodě na dva Smity cw-std-3.9.12m-2 ;) Mascoma jsem nyní prostě s oběma kartama nerozchodil :(( Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
CTHDMám ho taky,ČT HD občas vypadne(dvakrát za hodinu),před 14 dněma odešel jeden kondík po 2,5 letech.Mám kartu CS Link a CW Mascom.Nejlepší asi bude čekat,jestli se to nezlepší,až budou kódovat Irdetem a jestli ne,tak pude z domu. :)) |
vencamar
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
RE: CTHDNo myslim, ze zaver je jasny, na 100 procent to proste nepujde s nicim, coz je pro mnohe spatna zprava a Antenex na to kasle. Nova rada je uz jina kava, ano 2411 je delo, ale i na tento model nekdo nadava na jednom nejmenovanem foru kvuli nahravani a funkci autodecoding.Jeste jednou diky vsem za odpovedi! Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |