![]() |
|
DVB-S a (DVB-T / analogové) vysíláníAhoj,Chtěl bych se prosím zeptat ... Když mám analogové popř. digitální pozemní vysílání (DVB-T) a pořídím si satelitní přijímač (Topfield SBI 2050) pro příjem DVB-S. Televizi mám LCD s DVB-T tunerem a na ni připojený DVD Recorder. Mohu tedy k TV připojit satelitní přijímač a zároveň DVB-T klasické pozemní vysílání? Dá se to tak zkombinovat nebo je potřeba kombo přijímač? Takové zapojení by my mělo umožnit sledování satelitu a zároveň nahrávání jiného programu na DVD Recorder (přes DVB-T popř. přes analogové vysílání), že? Pak bych se chtěl zeptat, když si koupím ten příjímač Topfield SBI 2050, který je s dekodérem IRDETO pro karty Skylink, jestli zde pujdou dat i karty CSLink? Děkuji Vám za přečtení a za případnou odpověď. |
Jarda1196
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: DVB-S a (DVB-T / analogové) vysílánívše ano |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: DVB-S a (DVB-T / analogové) vysíláníJá bych neřeklPak bych se chtěl zeptat, když si koupím ten příjímač Topfield SBI 2050, který je s dekodérem IRDETO pro karty Skylink, jestli zde pujdou dat i karty CSLink? Odpověď: V dekodéru Irdeto karta CSlink v Cryptoworks nepůjde. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: DVB-S a (DVB-T / analogové) vysíláníto jsem přehlédl,jinak vše ostatní ano |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: DVB-S a (DVB-T / analogové) vysílánídíky R^ |
Jarda1196
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
![]() |