![]() |
|
Nejdou programy v HDnova,hbo,filmbox,history,nova sport,...nebo je něco špatně u mě?? |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDtaky nejede :( |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDuž zase ide,asi nějakej výpadek bo co.... |
trondik
![]() |
|
Nejdou programy v HDuž to naskočilo...zítra tam mají být nějaké změny, tak to asi zlobí |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDno asi to prekopavaj dalo se to cekat ze pudou vypadky |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDsuper, ale at si to prekopávaj přes noc |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDčo vám neprišiel list zo Skylinku :O |
marek69
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDmám novou kartu a dva měsíce gratis,zatím nic neplatím tak mi nic nepřišlo.... |
trondik
![]() |
|
pejvl2moja rec...nemaju co skusaju somariny na "zivom systeme"...a ked, tak o 3 v noci |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDAhoj,nevíte někdo co se děje v cs-linku? Ve čtečce vložená karta a následné oznámení v menu "žádná karta". Na obrazovce "karta vložena" a všude tma. |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDSorry,už to naskočilo (po 2 hodinách)! |
csman
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDhttp://www.skylink.sk/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_82 |
marek69
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
marek69no a? to vsetci vieme ze sa v tom kvoli tomu vrtaju...ale nech si to robia v noci |
radolaco
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDJsem úplný nováček.Koupil jsem si televizi s HD rozlišením a používám satelit se službou Skylink.Jak mohu používat programy s HD rozlišením(třeba Nova HD).Je třeba je nějakým způsobem naladit,nebo zaplatit? |
donutil
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
donutilv prvom rade: Mas HD satelitny prijimac? |
radolaco
![]() |
|
@donutilNaladit TP 12110 H, Nova HD by měla šlapat a 11973 V kde je ČT HD. Přijímač s TV propojit kabelem HDMI a jedeš HD. Zbytek HD půjde po zaplacení balíku HD.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDno tv mas a jeste musis mit i HD prijmac mrkni na nej ma tam nekde HDTV a nebo ze zadu jestli ma HDMI konektor:-) (a nebo hod ten typ sem pokud nevis) pokud mas tak mrkni na www skylinku a nalad si ty HD programy podle toho jak to tam maji melo by ti slapat NovaHD+CTHD pokud nemas extra starou kartu no a zbytek HD kanalu za priplatek |
tanabe
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDMyslíš typ televize?Je to Panasonic T XP42G20E,nebo resívru os satelitu? |
donutil
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDTo naladění je toto?Nova HDVšeobecný ČESKY HDTV Kódovaný Satelit - Astra 23,5°E Kmitočet - 12 109 MHz, DVB-S2 Polarizace - Horizontální FEC - 9/10 Symbolová rychlost - 27 500 kS/s |
donutil
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDJeště se blbě zeptám,do televize mě vede akorát cinč ze satelitního přijínače a to je všechno,je to dostačující,nebo musím něco přikoupit? |
donutil
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDjako jenom jeden? no to mas to nejhrosi co muze byt:-) pokud si to naladil tak mas hd prijmac no tedka kup HDMI snuru:-) |
tanabe
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDpřijímač je Opentel 3500 CICW |
donutil
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDjaj sry to neni HD prijmac:-( kup nejakej hd prijmac je jich na trhu dost cenova relace zacina +- 2600 az nekam pro hornich 10 tisic ale i ten levny ti odvede dobrou sluzbu,Ale neco kup TV MAS dobrou tak je skoda to nevyuzit na PLNO |
tanabe
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDObčas mi Skylink připadá jak banda idiotů... Rv |
carnacv
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDDík,začnu to řešit,ještě by mě zajímalo když si koupím placený program třeba v anglii(u nás se neprodává)myslím tím kartu konkrétně Motors TV povolí mě to u nás program chytnout? |
donutil
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDNO TY anglicany BskyB daj se u nas nekde splasit ale cena je fakt MEGA draha pokud nemas nekoho primo v Anglii na jejich programy potrebujes primo jejich Prijmac (nevim tedka presne na jake balicky ale tusim ty premiove) skylink ma Sport5 auta nevim nesleduju to ale mozna by to byl tvuj zanr |
tanabe
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |