![]() |
|
Nejdou programy v HDnova,hbo,filmbox,history,nova sport,...nebo je něco špatně u mě?? |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDMám přímo v anglii zdroj co by mě to koupil,sport 5 mám ale to taky nemusím.Jsem závislej na motokrosu a MS dává Live jen motors TV ,nebo Sportitalia 2.Proto tam musím zjistit jestli jde koupit jeden z těch programů sólo a jestli by u nás šel.Když budu potřebovat ten HD přijímač mohl bych si ho kupit v anglii stejně tam bude levnější než u nás ale bude to chtít radu odborníka jestli to fakt pude |
donutil
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDpokud pude karta prijmac abonnence tak ti to pojede i u nas:-) ale to pozjistuj u toho zdroje co a jak ale jinak to pujde akorat ta druzice musi byt chytitelna u nas v CR coz asi pude no a jestli to prijmas v anglii a nebo u nas je te karte jedno:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HD@donutilsportitalia 1 a 2 ide volne z 12,5W Motors TV ide v diable na 19.2E :) 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: Nejdou programy v HDMotors TV (francouzský) i v Arivě, Sky Star 2 a asi i na dalších strojích i z více družic. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |