Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Rozvod v paneláku a DM 800

Dobrý den. Mám tento problém. U kámoše je udělaný v paneláku rozvod digitálního pozemního a satelitní signál z Astry 19,2 a 23,5.Parabola je na střeše. Zásuvky mají v bytě udělané nové extra pro pozemní a satelitní signál. To je vše co o tom mám od něho info. Když u něho připojím DM 800 tak to najde při skenování z Astry 19,2 jenom jeden transpordér a víc nic. Z 23,5 to nenajde vůbec nic. Když toho Drema vezmu k sobě domů a zapojím, tak všechno chodí normálně, tak jak má. Znovu jsem toho jeho Drama přeskenoval u mě na 19.2 a 23.5 donesl jsem ho k němu a zase vůbec nic z 23.5 ale z 19,2 to již jde. Vzali jsem toho Dreama o patro níž k sousedů, kteří mají Topfielda HD model nevím přesně a jim ten Topfield jede na 23,5 normálně. Tak jsem Drama připojil na jejich kabel a zase ten samý problém. Astra 19.2 ano a 23,5 nic bez signálu. Ještě má ten kámoš doma starého Fergusona, tak jsme ho připojili u něho, ale tam na 23,5 to taky nic nenašlo a 19,2 funguje. Je divné že u souseda 23,5 jede a o patro víš to nejde. Soused co jsme to u něho zkoušeli je na stejném svodu. Ještě jsem vyzkoušel svého Drama a úplně to samé. U mě doma to všechno jede jak má a na tom rozvodu to u něho nejede. Prosím Vás, v čem může být problém, já to vidím jedině v tom rozvodu co jim tam udělali.

Eskamoter
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Rozvod v paneláku a DM 800

A co kdybys nám sem ještě vykouzlil, jaké má ten DM800 nastavení LNB?

Hujer
Registrace: 4/2004

Nejlepe ,at to zkontroluje instalacni firma,ktera by mela miti o vsem co nejvice informaci!Co kdyz je ten rozvod koncipovan tak (aby se uvestrilo),ze je zapojen pouze multiswitch pro 1 druzici (4 vstupy) z nichz napr. 3 se vyuzivaji pro 23,5° a jeden (obvykle vertikal lower) pro EOROSPORT z 19,2° (horizontal high virtualizovany do vertikal lover).Chce to zajit na strechu k parabole,multiswitchi...proste stravit aspon vikend no a vzit s sebou kvalitni a prenosnou merici techniku

hdpe
Registrace: 11/2007

Ze by to byl tygr?Nemam zkusenosti s pripadnym UNICABLE do kaskadniho rozvodu,protoze to zasadne nedelam:)

hdpe

Ok, díky. Zítra se stavím do firmy co jim to dělala.

Eskamoter
Registrace: 10/2006

Podobny pripad som zazil a robilo to presne toto, dala sa naskenovat len jedna frekvencia. Barak s rozvodom sat. vysielania cez multiswitch, prisiel som tam rozchodit openbox, pozrel som rozvod, samozrejme ukonceny TV+R zasuvkou, vymenil som ju za SAT+TV+R nahodil openbox a isla len jedna frekvencia, tiez som na to cumel ako blazon, prekontroloval som f-ka na switchi na opene na zasuvke vsetky v podriadku, vyskusal som open u suseda vsetko v poriadku. pripojil som open hned za switch - vsetko v poriadku. Hovorim kabel je zly treba ho asi vymenit, inak terestrial fical bez problemov. Potom som pozrel zasuvku a bola strasne nizko, hned nad podlahov, tak sa pytam to ste mali takto tu zasuvku a oni ze nie ze si ju dorabali, a pytam sa kde je povodna a oni ze v terajsej spalni za skrinou. :))) :))) Tak som zrusil tu medzi zasuvku TV+R a vsetko nabehlo. Takze skus pozriet rozvod v byte ci tam nieje nejaka TV+R zasuvka medzi alebo nejaky rozbocovac alebo zlucovac.

PEPE8989
Registrace: 12/2007

Zdar,zamelduj potom,co to byl za spek:).

hdpe

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra