![]() |
|
skylink-nové programytak to se teda povedlo,kde jsou ty vaše nové programy,ja vidím akorát program pro homouše Rv Rv Rv Rv Rv |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
RE: skylink-nové programytam bude asi ta slovenská EmpatieVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programyeste pride empatia tv ta to vsetko zachrani.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programyZávidím ! Mě ráno přestaly jít HD programy, z toho "nového" transpondéru mi jde jen to nekódované, HD programy jen koktající zvuk a obraz úplně na sr....! Do včera to byla nádhera ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programyto je divný, zkus to nějak doladit a přeskenovat. většina přijímačů by rozhodně neměla mít problémy s DVB-S2 (v modulaci 8PSK)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: skylink-nové programyja by som velmi rad uvital Animal Planet HD alebo Nat Geo HD, ale neviem ci sa toho niekedy dockam...Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
sky linkžádný signál jak jste na tom????? Rv |
stanice
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programyNo nic, dám těch 415,- měsíčně za HBO HD, Cinemax, DokuCs, MusikaCS a KinoCs - eurosport jede free německy a na ostatní stanice se prakticky vůbec nedívám ( filmboxy ;P , sport1a2 a novasport :scared: ostatní nestojí za psaní .... HD balík je k smíchu :lookaround: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programyVortimond: všechno jsem udělal, fw obnovil a nejde to, sakra, už mě to s...! Do včerejška bez problémů ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programymně to vychází: HD plus (bez multi) + HBO HD + Hustler = 875 Kč (nemám multifeed na 5E, je to dost daleko)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: skylink-nové programynemaju na digi ved ludia si nepotrpia na HD kvalitu...niet penazi na taketo veci ..a digi ma bohatu programovu nadielku...a lacnu..takze by som asi pochyboval..je to ako s potravinymi..anco by si niekto kupil kurca za 5eur ked sa da zohat za 3 ecka... v dnesnej dobe niet ludi co masivne uvazuju nad HD technologiou...a hlavne koli tej cene |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programyHD je drahý, ale dneska už to není nic zbytečnýho. někdo chce prostě málo programů, ale chce je ve sledovatelný kvalitěVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: skylink-nové programyno to hey ale mať málo za napr. 9eur sice v kvalite a mať vela za 9 eur a divať sa na to co chcem tak to ej fain...lebo mne tak napr v skylink chyba spektrum a discovery dalsie programy a axn,tam su fajn serialy..ale tak povedzme si otvorene ze sa casto stava ze skoncime na slovenskych alebo ceskych programoch po pár hladaní niecoho dobreho |
wiking18
![]() |
|
RE: skylink-nové programyo to ani nejde, ale kolik z toho celkovýho množství programů pravidelně sleduješ? mě to vždycky vychází tak na desetVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: skylink-nové programyno ved o tom hoovrim..aj ja sledujem tak neak..ale co ak mas platene a nemas tam to co cches...lebo su kvalitne ale ich je tam malo..ale kde mas viac tam si uz vyberies co chces sledovat a za rovnaku cenu...niekedy aj nizsiu.. |
wiking18
![]() |
|
RE: skylink-nové programyale pořady na HD programech už dneska nejsou špatný (jde spíš o tu češtinu nebo aspoň titulky). ty dokumentární kanály např. už dneska mají docela rozmanitej program. a dokonce se tam vyskytují častěji kvalitnější dokumenty, víc než na těch SD verzích. protože nákladná produkce = většinou taky HD technikaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: skylink-nové programyteplouši maj svuj vlastni pogram a to se dalo cekat homousu je hodne tak skylink jde do toho to jsem zvedavá kdo si to obedna aspon lizbičky a ne teplouse :fuming: |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programyto je pravda inak vies co som si tiez vsimol..to s tymto suvisi..v kine sa vytracaju filmy s dabingo a z dabingom su len v 3d |
wiking18
![]() |
|
RE: skylink-nové programyJe to hanba.To ich tajenie co pridaju.Fffffuj.Skylink. |
cerbe
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 224 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programyTeprve nyní jsem se dostal k pc.Jsem totálně zklamaný.Očekával jsem Sport2, ES2 a HBO2 i za cenu ,že to bude dražší.Tak to je facka přes celou hubu. Rv Rv Rv |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: skylink-nové programya on někdo sliboval nějaký SD programy do multi mimo cs filmu? vůbec ne, tohle už je jasný pár dníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: skylink-nové programyJaromír Glisník, Skylink: Ano, připravujeme řadu programových novinek. Budou se týkat všech kategorií naší programové nabídky......Všech kategorií je pro mne i sportovní kategorie at už v SD,či HD.A o řadě programových novinek se nedá mluvit už vůbec. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 243 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71 | |
![]() |
|
![]() |