Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink vs CSlink

Tak koukám, že když jsem před lety zvolil CSlink, tak jsem šlápl vedle. Skylink se mi jeví jako mnohem dynamičtější spol., když teď kouknu na změny a ceny :-/

majkl99
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink vs CSlink

mně taky se to tak jeví. cs link znovu potvrdil, že nad placenou HD nabídkou sice uvažuje, ale není na pořadu dne:

"Proto sice věřím v HD, ale spíše neplacené, tímto směrem se také ubírají naše úvahy o rozvoji. Placený HD balík se za současných podmínek jeví jako značně ztrátový projekt."

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Nicméně pozitivně hodnotím snahu odlišit se od Skylinku třeba lepší sportovní nabídkou a nerozšiřovat za každou cenu nabídku programy typu bebe nebo empatia..

Že je placené HD zatím nerentabilní si jistě lehce spočítali a oni nejsou lídrem trhu, aby si ho mohli dovolit propagovat..s čímž samozřejmě Skylink boduje u zákazníků, kteří o něho zájem mají už teď..

I odpovědi ohledně Irdeta mi dávají smysl. Samozřejmě nevím nakolik jim můžeme věřit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

to není úplně fér vůči skylinku. jejich placená nabídka možná není tak zaměřená na SD sportovní stanice, přesto ale není špatná. v dokumentech je výrazně lepší, ve filmech dá se říct taky (MGM a filmboxy vs. film+)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

mě co chybí u cs linku je jedině MGM

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

mně by chybělo HBO HD. ten rozdíl je velikej, je to rozdíl jako mezi 200x viděnou VHS kazetou a DVD

vortimond

To je velmi subjektivní. Každopádně se nedivím Skylinku, že za cenu Multi už do něho nemůže napráskat nic hodnotnějšího. V tom může mít paradoxně CSlink se svou o něco vyšší cenou navrch. I když se jí snaží různými akcemi(právě 10%, tzn.261,-) zatím snižovat. Po přidání dražšího Eurosportu2 to už ale platit nemusí, což je pochopitelné.
Jde mi o to, že pokud se nemohou spojit, aby se snažili rozlišit nabídkou. A v tomto se mi ty poslední rozhovory se zástupci CSlinku líbily.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

možná se tady hádáme jak blbci a ty firmy jsou majetkově určitým způsobem propojený (mělo by se jednat o propojení skrze firmu SP D Corporation)

vortimond

to jenom tak na ukázku pro zasmání. je to výmysl, ale dobře ilustruje, že nikdo moc neví kdo ty firmy reálně ovládá. je to srandovní

vortimond

Mam CSlink i Skylink ale preferuji CSlink a to kvuli AXN balíčku to jediné mě u Skylink chybí jinak by nebylo co řešit.

Ladis71

RE: Skylink vs Cslink

U me je jasna jednicka cslink. Uz jen proto,jak ma skylink rozdrobeny programy na dvou druzicich. Cslink R^

Mara72
Registrace: 9/2010

Tomik535

S tou Empatiou by som to netvrdil,kedze to bude celoplosna slovenska telka (CSLink ma vo svojej ponuke vsetky celoplosne)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Jedine, jedine len SkyLink!!!!!!!!!!! Otázka: Kedy bude mať CS Link v ponuke okrem Nova HD a ČT HD ďalšie programy vo vysokom rozlíšení? Odpoveď: Nikdy, len keď sa dohodne zo SkyLink-om! :laughing: :laughing: :laughing: R^

90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59

DDR
Registrace: 1/2006

Svět se ale netočí jen kolem HD programů, já osobně mám rád HD ale to co se prezentuje u Novy nebo ČT nemá vůbec smysl. Jako bonus dobrý ale jinak o ničem, rozhodně si raději pustím film v HD. Každej si vybere dle svého, někomu vyhovuje CSlink a někomu Skylink, poku by SKylink měl výběr sd programů jako CSlink tak jak jsem psal výše nebylo by co řešit. Je dobře že tu je na výběr více poskytovatelů protože každý má něco jiného.

Ladis71

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra