![]() |
|
CS Film a Kino CSMám předplaceno MJULTI i CS Film, ale cs film mi nejde, znamená to že jsem CS film na celý rok zaplatil k ničemu? |
pvicenik
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
pvicenikTeraz tam majú nejaké tech.problémy.Neviem,ale že vraj nejde ani doku CS a muzika CS.Teraz som v práci tak neviem posúdit.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: CS Film a Kino CSmě CS film jede , zaplaceno pouze multi |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: CS Film a Kino CSMuzika ide tieš :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: CS Film a Kino CSMuzika ide prd.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Mně nejde csNejde žádný CS kanál. CS film jo, protože ho mám předplacený. |
pvicenik
![]() |
|
RE: CS Film a Kino CSpvicenik: Nějak teda nechápu o co se jedná ... v prvním příspěvku tvrdíte že Vám nejde CSFILM a máte ho zaplacený a máte multi .. a teď píšete, že Vám nejde CS paket (kino,doku,muzika) a máte správně naladěno? máte správny receiver? Je potřeba mít HD přijimač resp. MPEG4 receiver |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: CS Film a Kino CSMilan c.ak máš kartu na ktorej ti ide full balik,niet sa očom baviť. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
Asi jsme se špatně pochopiliMám zaplaceno MULTI + CS FILM obojí na rok. Jde mi pouze CS Film. Kino cs,muzika cs a dokucs ne. Proč mám ale dál platit cs film, který je součástí MULTI. CS film je asi třeba upgradovat na ino+doku+muzika cs, ale nevím jakou částku mám doplatit, protože jinak bych měl z předplatného Cs film za 89 kč i cs mini což nechci.Díky za reakci |
pvicenik
![]() |
|
RE: CS Film a Kino CSabonentům, kteří si zaplatili samostatný csfilm na rok, skylink děkuje za pšíspěvek :sly: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: CS Film a Kino CSPvicenik: Jo tobě jde o poplatek ... No to oni budou resit na infolince. Proto tam zavolej nebo napiš. Co se týká tak ti tu částku rozdělí na co budeš chtít a pokud chceš tak určo ti to převedou na CS paket /kino,muzika,doku/ ... jinak CSMINI budes mit i v multi. |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
to určitě nety nevyčerpané peníze by měli "ležet" na tvé kartě, alespoň doufám |
pvicenik
![]() |
|
RE: CS Film a Kino CSještě stále si můžete objednat samostaně kanál CSfilm - na 5 měsíců za 995,- korun R^. stačí se přihlásit a aktivovat placené služby - zaplatit kartou přes bránu a do dvou minut Vám možná něco naskočí CSFILM :laughing: . připomíná mi to cestovku, která do poslední chvíle prodává zájezdy i když ví, že se na něj už nepojede :laughing: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
fsatMožeš mat kartu akú chceš, Muzika bola včera po 16.30 hod. vypnutá. Preto som napísal, že nejde.... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
![]() |