![]() |
|
Zlatá Digi TV nebo ne?To bylo nadávek na témata o Digi TV, roky to tady byl tabuizovaný problém, každá zmínka vyvolávala žaludeční nevolnost u mnohých. Doufám, že si jsou toho vědomí, ti, kteří se tolik těšili na současnou situaci, která se zase nelíbí mně. Máte starost o něco jiného než o funkci karet? Opravdu je to o tolik zajímavější než dříve? |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: Zlatá Digi TV nebo ne?Myslím že nie, skôr teraz na Thore UPC Direct. Na Slovensku aj cenovo super. Obrazovo ani nehovorím....Vyzerá to na č.1. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Zlatá Digi TV nebo ne?zlatá TPS to byla dobrá platforma. a nebo Digital+. to byly časy, ale to už se bohužel nikdy nevrátí. dneska kdybys to chtěl legálně, protože share je spíš internetová "služba" a se satelitním příjmem nemá zase až tak moc společnýho, tak zaplatíš za canalsat třeba tisíc EUR ročně, což je šílený. jakkoliv jsou to zajímavý programy (třeba canal+ france, což je taková zajímavá placená televize, která nejenom že vysílá filmy a dokumenty, nabízí taky různý pořady o kultuře, aktuálních zajímavostech a tak)Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Zlatá Digi TV nebo ne?@Milam C, vortimond: oba jste reagovali slušně a korektně, myslím správně. Mám ale na mysli ty nesčíslněkrát pobouřený nicky, kteří se dávili nad úrovní tohoto fóra v souvislosti s vysokou frekvencí keců kolem digi tv. A vzývali situaci, kdy nebude v emu a kdy tím stoupne i kvalita diskuze na tomto fóru. Teď ta situace je a mně se jeví jako nezajímavá, nuda, nuda, šeď, šeď. Jasně, i mně je divné, že karta nefunguje, s tím jsem fakt nepočítal, předpokládal jsem, že když konečně nelze v podstatě jinak, koupím kartu a s placením jedu dál, močálem temným kolem černých skal. Prostě fórum je teď daleko trapnější a nevím čím a kdy se to zlepší. Taky to souvisí s nevysloveným účelem a posláním fóra, kdysi jsem se na to bezvýsledně ptal. Zřejmě můj trapný omyl: je to komerční instituce. |
knawi
![]() |
|
RE: Zlatá Digi TV nebo ne?mě překvapuje, že jak se postupně ten trh rozvíjí a ten nástup HDTV k tomu určitě hodně přispívá, tak že má význam se zabývat i českýma platformama, že se ty placený programy postupně zlepšujou, což se nevědělo jestli to vůbec tak bude. je to zajímavý, dneska už i některý platformy občas vykazujou i náznak nějakýho stylu při výběru programů a tak podobněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
upcja som maximálne spokojný s upc kartou good obraz fajn cena.... :8) |
drax
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Zlatá Digi TV nebo ne?To je dobře, že to říkáš a tos býval velký skeptik. Vím, že to léta fundovaně technicky i programově sleduješ a že tak tvůj názor má váhu. Vám v tomhle směru zainteresovaným to přeju, mě připadala nedávná minulost zajímavější. A, jak tu napsal zzaner, příjem s kartami, tím méně sharing karet, už se satelitním příjmem nemají mnoho společného. |
knawi
![]() |
|
RE: Zlatá Digi TV nebo ne?Zdravím knawi,občas si ještě hraji,pokud mám čas.Teď jsem zkoušel tu vaši oblíbenou 7W,ale na 100cm,to není ono.Lépe to vychází na 26E.Tak ať se ti daří. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Zlatá Digi TV nebo ne?Ještě K DIGI.Já jsem na ni spíše servis pro manželku,pokud něco rozvrtá.Sám se na ni moc nekoukám,protože máme jen 1 přijmač od ní a v emu už to nemaká.Bohužel a druhý jejich přijmač nemusím i když u nás bězí už více let bez problémů(mimo těch,co udělá žena :) )Mně je jedno,zda UPC,DIGI CS,SKY Link.Pokud budou mít programy,které mne zajímají a přijatelnou cenu. R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |