![]() |
|
Konečně přechod na skylinkKonečně jsem se dostal na skylink.V baráku nám udělali centrální satelit.Už žádné čmouhy jako na upc.Sice tam mám ještě zaplacené 4 měsíce,ale dám si raději kvalitu.Takže můj názor upc fuj,alespoň na hd plazmě.Ale musím podotknout,že sport 5 je hnusný i na skylinku. |
macumacu
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinkješkove oči... |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinkCML děkuje :razz: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinkbozinku, co je toto za experta zase....tak vorti, dufam ze chladis sampus, aby si mal s cim privitat dalsieho antiUPC cloveka :))) nech sa dari, ahoj ;) ps: a pouc ho, aby dobre reprezentoval... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinkzaujimave citat toto v den ked asi najviac ludi v historii uvazuje o prechode od Skylink k UPC :) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinktady ma nekdo radne rozmazano a urcite to neni upc , ale nekdo u pc :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
hmmvypada to na priliz vela alkoholu , v priliz kratkom case :))) az vam po promu vypadne ice karta -nadsenie ta prejde -- no jooo mate mozna bonux MAN-X :laughing: :laughing: :laughing: som zo skylinku sklamany a rad ze mam 2 boxi a 4 rozne karty :))) :))) hodne zdaru |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinktak dotyčnej třeba používal analogovou kabelovku od UPC a ta kolikrát kvalitou byla dost špatná :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinkmacumacu : Ano i já to tak před 2 měsící vyřešil. Udělali nám v STA satelit /astra 19,2 - astra 23,5 - hotbird - thor/ a dříve jsem využíval digitalní UPC a opravdu jsem ze Skylinkem spokojen. Nejvíce z CS Paketem a také cenou a kvalitou služeb oproti UPC |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinkmacumacu to pravdepodobne porovnava s astrou a zrejme mu len uslo info o prechode na thor :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinkradolaco: podle čeho soudíš, že je doba kdy nejvíce lidí uvažuje o přechodu od Skylink k UPC? Podle těch 20 - 30 nicků, které tady kolem dokola na diskuzi řeší, že má Skylinku jakýsi momentální technický problém?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Konečně přechod na skylinkjoscer: premejslej co muzes mit u upc za 300 co muzes mit za 450 a co ti nabizej na 23E. na to staci mit 5pohoromade.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
joscerbublajs odpovedal za mna...a na Slovensku je to este viac vyhodnejsie v prospech UPC ako v CR |
radolaco
![]() |
|
radolacoVacsina je u Skylinku prave kvoli tomu,ze sa nemusia viazat...takze ak odide niekto k UPC,tak to bude par ludiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
BlooddogSkor by som povedal, ze vacsina je u Skylinku kvoli tomu, ze neplatia nic a staci im uplne "gratis ponuka"....a co sa tyka viazanosti, tak ked mam pocas viazanosti garantovanu urcitu sumu s ktorou som spokojny, tak nevidim problem v tom sa zaviazat.Pravda ale este je, ze v prospech Skylinku hovori moznost mat MULTI za 3 eura mesacne alebo MULTI HD za 6 eur mesacne (na niektorych prijimacoch) :) |
radolaco
![]() |
|
![]() |