![]() |
|
Cyfrowy Polsat a Eurosport czZdar jak vám fungují Eurosporty HD mne u jedničky jde ten s polskou jazykovou stopou ok ale ten s českou mi nejde pořádně seká se obraz u dvojky míň ale taky jinak zbytek programu je bez problemu.Tak by mne zajímalo jestli mám hledat chybu u sebe nebo vám to dělá taky?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat a Eurosport czproblémy nemám, ale některý příjímače nebo verze softu můžou mít. tam jde o to, že je tam extrémní využití simulcryptu (hrozná spousta kódovacích systémů zároveň) a používá to najednou víc platforem, nejenom jedna nebo dvě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat a Eurosport czdík za info skusím jiný fwAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat a Eurosport czzkus, ta čeština je ok(esp hd, esp 2 hd, filmox hd) Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat a Eurosport czMne dvojka sekala, mal som 60 parabolu a signal okolo 50, dal som 80 parabolu a signal mam okolo 68 a uz neseka, ESP 2 HD je tam nachylna sekat ak ma nizsi signal (u ktoreho ostatne stanice este veselo a s rezervou behaju). |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat a Eurosport czNo mne přijde že mam signál ok když jiné kanály z toho TP jedou vpořádku.Mam podle stb teploměru na třeba MTV HD síla90% kvalita 75% a jede bez výpadku a na ESP HD cz mám sílu 90% kvalitu 83% ten seká a Eurosport HD na tom samém TP neseká.Takže to vypadá na ten fw.Filmbox jasně že jde v češtině ale ten znám ze sky linku ten mne ani nezajímá ten jde taky bez problemu jen ty esp z cz mi blbnou.Jinak to MTV HD je super. R^Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Cyfrowy Polsat a Eurosport czEste raz si precitaj co som napisal. Aj mne taka ista kvalita signalu bez problemov staci na vsetky ine stanice aj s rezervou, ale tu nie a sekalo to a hodne (pritom vsetko ostatne slapalo OK ako pises ty) a az ked som zvysil signal, potom uz nesakalo vobec. Ja neviem preco to nejde na rovnakej hodnote ako ostatne, ale proste nejde. Ale ak chces menit fw,kludne zmen. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
![]() |