![]() |
|
CS TVAký názor máte na cenu balíčku? predplatí si ho niekto z vás? Ja zvažujem že asi ano.Nemal som možnosť príjmu doku cs ale podla programu to vyzerá zaujímavo.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: CS TVAno předplatím.Cena je akorát. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: CS TVja musim ZENA ho chce co nadelam:-) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
tanabeale pekných chlapcov ne čo na man x :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS TV:laughing: R^ |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: CS TVSkvělý balíček a skvěla cena předplacím hned na rok :o)) CSTV bomba ... jen at uz to jde objednat na www. |
dabi
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: CS TVno nedá ani hustler ale mi zmizlo už odtial csfilm posledná položkatak snád dnes to naskočí to nové ;) 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: CS TVJupi: jj to same u mě... Tak snad to dnes naskočí ... ale i když až zítra tak se nic nestane nevadí... jeste mi CSTV jede tak je čas na předplacení :) |
dabi
![]() |
|
RE: CS TVJemom jsem tu cs muziku ještě neviděl.Takže než si to předplatím chci ji nejdřív vidět.Chtěl jsem vidět jaká je to kvalita a vono nic. |
maza
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
RE: CS TVDabi: Nový ceník už je oficiálně na Skylinku.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
navrat do mindoku cs som mal moznost zhliadnut ,celkom pekne navraty do minulosti,ak ta zaujima bratku co vysielala CSSR tv tak sa da,dost sa tam clovek dozvie ,mne sa tento styl CS paci,taketo rembrandum do minulosti je slusne u sat.operatora,kazdy spickovy kabl.aj sat. opeator to nabizi pre svojich klientov,len pre nas dobre ze si to mozeme objednat,ja som za ako aj za CS film a cs mini,100x lepsie ako tie sproste serialy na jojke atd ,talenty a kadejaky hnus,nech sa dari borecAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: CS TVNa muzike bežia celkom dobeé klipy,teraz ide ELÁN,anna mária. :8) R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: CS TVJa do toho asi pojdem, len som sa este nerozhodol ci je lepsie Kino CS, alebo CS Film. Ale asi to je v podstate to iste takze ropzhodnu pridruzene programy a asi bude lepsi Doku CS ako CS Mini. |
terrible
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
CenaNo cena teda dost vysoká na to že člověk nesleduje TV 24 hodin.mám vyzkoušeno UPC,CS link,nyní mám Sky link,ale moc se rozhoduji co si předplatit.Kdysi tady bylo Multichice a ti uvažovali "plať za to na co se díváš" to by bylo supr zapneš satelit a od té chvíle ti budou účtovat a vypneš,zaplatíš jen to co jsi sledoval. To asi ale jen tak nebude.Satelitním amatérem jsem od roku 1989.Takže těžké rozhodování!! |
Mirek2465
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
cenatak se všem v tomto fórum omlouvám teprve teď jsem si všiml že mají nový ceník, ale na tom že by jsme měli platit jen za to na co se díváme se nic nemění. čus bus .... |
Mirek2465
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: CS TVJoscer: ano ceník již dali na web ... ale ještě se to nedá obj. ve správě karty. Takže stále čekam,dle meho to tam bude až zítra protože platí od zítra... Dnes kdybych si to obj. tak by to nejelo chápu je :8) |
dabi
![]() |
|
cs TVuž jde CS Muzika na Skylink, dopoledne nešla, teď jdou komplet všechny tři programy Kino CS, Doku CS a Muzika CS. |
felda
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: CS TVCena za balík CS se mi nezdá špatná. Překvapením je pro mne možnost samostatně objednat CSFilm/mini. To jsem nečekal.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: CS TV1. ziadny balik CS nemal existovat, vsetko malo ist do Multi2. cena 3.7 EUR (90 Kc) za 3 programi pre pametnikov je neskutocna 3. to ze vysielaju v mpeg4 je vysmech, ak je to balik urceny pre skor narodenych tak tym skor sa da predpokladat ze HD prijimace nie su medzi touto cielovou skupinou rozsirene 4. pre toho kto mal balik multi + hd, boli ukradnute dva programi kinoCS a dokuCS, takze za 3.7 eur dostane protihodnotu Muzika CS - co je urcite specialny premiovy kanal ktory je hodny tolkych penazi 5. na zaver: nove programi a uprava ceniku su ukazkou spekulativneho pristupu a nie poctiveho jednania so zakaznikom... |
bleskone
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@bleskoneTaky názor. Nic proti. Zrovna jsem si za 69,- koupil krabičku cigaret. Vydrží mi možná do rána.. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to:Tomik535Tomik535:na okraj - ako si kto nici zdravie je jeho vec, niekto za to ze si ho nici dostava peniaze, niekto naopak,ale v tomto pripade bagatelizovanie ceny veci nepomoze, Poskytovatel v ziadnom pripade nema pravo odoberat programi - v tomto pripade sa tak 2 krat stalo, poskytovatel programi pridat moze a nemusi - je to na jeho dobrej voli, ale nesmie odobrat programy, tym ze si predplatis nejaky balicek defakto uzatvara poskytovatel s tebou zmluvu ze pocas urciteho obdobia ti poskytne urcitu sluzbu - no a v priebehu tohto obdobia ti poskytovatel povie ze to co bolo na zaciatku uz neplati a hrame sa s novymi pravidlami.... Ak chce Skylink menit balicky a stahovat z jednotlivych balickov programi a vytvarat nove platene balicky tak to musi dat vediet ovela skor: minimalne mesiace a nie dva dni pred zmenou, este raz - toto nie je spravanie seriozneho partnera! rozculujem sa mozno zbytocne a mozno nie.. |
bleskone
![]() |
|
RE: CS TVAle to je úplně jiný problém, já se bavil pouze o ceně. Nic ti přeci nebrání se s nimi spojit a domluvit kompenzaci, pokud sis multi objednak kvůli kinuCS.Navíc tam místo něho dali program s podobným obsahem a určitě mají změnu nabídky programů i právně ošetřenou. Věřím, že si ale platícího zákazníka váží, takže pořád platí ta druhá věta. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: CS TVok, Tomik535cenim si tvoje nazory, som trochu rozcarovany takze je to aj prejav frustracie zivot ide dalej, nejako sa zariadim ahoj |
bleskone
![]() |
|
![]() |