![]() |
|
FERGUSON FK-6900 a ICE - nový problémUž jsem si myslel, že mám po problému. 11.9. jsem do Ferdy nainstaloval firmware 121, zažádal o refresh ICE karty a naběhlo to. Běželo to perfektně až do 28.9.Leč 29. byla opět tma na kódovaných programech (FTA samozřejmě jedou). A teď pozor! Kouknul jsem v menu na informace o kartě, kde po chvíli naběhly datumy platnosti zápisů (byly někde do 20.10.). Zkusil jsem na stránkách Skylinku zadat požadavek na refresh a skutečně, po chvíli se načetly nové zápisy s datumem od 29.9. do 29.10. Říkám si "paráda", ale to bylo tak všechno. Furt tma. Dnes jsem opět zkusil refresh, opět po chvilce došlo ke změně datumů u zápisů, ale tma je i nadále. Setkal jste se s tím někdo? Podařilo se vám to vyřešit? Samozřejmě jsem zkoušel i různé kombinace továrních nastavení, přeflešování a načítání settingů, vytahování a zastrkování karty, ale bez úspěchu. Budu tedy rád, pokud se najde někdo, komu se toto podařilo vyřešit a pokud se dotyčný podělí s radou. Předem díky. |
parson
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: FERGUSON FK-6900 a ICE - nový problémkup si kartu cslink |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: FERGUSON FK-6900 a ICE - nový problémpokud už máš přihlášenou kartu, tak tam šoupni 609 ;) jinak registrační zápisy je nutné dělat přes official čtečku, nebo modul, pak už to jede v pohodě |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
firmware 121 = zásekZdravím, nedávno jsem si nahrál soft 121 do dvou ferg. 6900 a oba jsou zaseklí, naběhne "bus" a následně jen "berr". Na nic nereaguje, nevíte jak by se dal restartovat nebo co s tím???Díky moc |
janjirase
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
![]() |