, sekce: DVB-S přijímače |
|
VANTAGE 1100 HD boot do tovarniho nastaveniZdar vsem vantaganum,nesetkali jste se nahodou s tim,ze pristroj po jistem case ,kdy je vypnut,bootuje do tovarniho nastaveni?Stalo se to uz u jednoho pristroje podruhe,kdy vantag byl asi 3 dny vypnut.Je tam neofiko FW 25201.Diky |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
VANTAGE 1100 HD boot do tovarniho nastaveniJo stalo se mi to taky a je jedno u jakého SW jestli ofic, nebo neofic.Proto je nutné mít přes managersofware na flasch aktuelní podporu/setting,systém a keysdata/Dělám to po každém zásahu do setingu,nebo změnách keys/.Stává se to někdy,když vypnu vše z elektriky naráz a což je moje blbá specialita,nebo při výpadku proudu.Od toho jsou přece zálohy na flasch,takže žádný problém.Za ě min. je vše jak bylo po přehrátí flešky.A´T se daří :8) :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: VANTAGE 1100 HD boot do tovarniho nastaven...ne nikdy |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
milanmneboj,taky Tě to čeká,stačí když budeš koukat a vypnou Ti el.Proud a máš to hned.Po zapnutí tam bude jen tovární nastavení a budeš začínat znovu pokud nebudeš mít zálohu na flešce.Měl jsem Vantage jako jeden z prvních už v roce 2007,a už dvakrát se mi to stalo,protože jsem nevypnul dál.ovladačem,ale vytáhl jsem zástrčku ze zdi!!!!!Tento přístroj mám zmáknutý dokonale a tak vím o čem hovořím :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
heryVěřím Ti, že se ti to přihodilo, ale určitě to neni pravidlem, že když při sledování přijdeš o dodávku elektrického energie, tak následuje u Vantage návrat do defaultu. Tohle jsem několikrát zkoušel cíleně a ani jednou se mi default neobjevil.Každopádně jsme rád, že nic jiného než Vantage svým zákazníkům nemontuji. V poslední době, především kvuli čachrum společnosti Skylink se mi Vantage jeví jako naprosto spolehlivý stroj. Jak změna na TP 12110, tak ICE karty těmto strojum nepůsobí žádné problémy. Čest strojum VANTAGE!!! :8) Nevěřte fámám o uni-čtečkách, je to pouhý alibismus. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
herynebojim se :))) a Vantage nemam, jen verim ze z tech desitek ks co mam po lidech by se nekdo davno ozval. v podstate o nich nevim coz se o jinych "strojich" rict neda. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
VANTAGE 1100 HD boot do tovarniho nastaveniV letosnim roce jsem to mel na V7100 asi 3x. Samozrejme mam flashku a v poho to nahodim. Mám FW 25201. Mluvil jsem pote s p. Spanelem (Infinito)navrhoval mi zmenu na 2.58. Zatim jsem to od jara nezkousel, nebot to nespadlo, no, nevim...Muj osobni nazor je, ze tim odpojenim od site to urcite neni. |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
|
|
SaxonPravidlem to není,ale od počátku roku 2008 do dnešního dne se mi to přihodilo 3x většinou potom co jsem buď toho dost ukládal,nebo že s tím zacházím tak,že vypnu všechny přístroje i telku vytáhnoutím síťového jednoho kabelu a všude je tma,takže žádný kompliment z toho nemám.Mám vždy po ruce zálohy svých settingů, keysdata atd.A navíc víš,že na Vantage ohledně přístupových karet jak ofic.tak neofic.nedám dopustit. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
VANTAGE 1100 HD boot do tovarniho nastaveniNikdy se mi toto nestalo, ani při vypnutí natvrdo, ani s dřívějším softem. V současnosti tam mám několik měsíců JEPSSEN k plné spokojenosti. Skylink bez nejmenších problémů ve čtečkách i při použití v modulu T - REX s neof. softem to jede OK. |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
|
|
RE: VANTAGE 1100 HD boot do tovarniho nastaven...Zdar chlapi,diky za informace.Trochu mne zneklidnuje to,ze prislusnemu "namestkovi" se to jak jsem psal stalo 2 x a vzdycky,kdyz odjel na vikend na chalupu (3 dny).Jinak jsem ho potrapil castymi restarty a vse bylo koser.Zaver pristroj zavru do skrine minimalne na 3 dny a pote dam vedet :)Setting mam |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: VANTAGE 1100 HD boot do tovarniho nastaven...Běžně nechávám přijímač odpojený od sítě i týden,a ani jednou se podobný problém neprojevil........
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 521 |
|
|
milanmPřesně jak píšeš, ani jeden telefonát v této revoluční době jsem nezaznamenal. Zato lidi se Showboxama mi volaji čím dál častěji. Samý průsery s kartama a to nejsou žádné ICE, jsou to ještě ty klasické. O modelu Vitamin nemluvim, ten jsem raději přestal brát uplně.Buď lidi budou ochotni připlatit si za Vantage, nebo to vůbec dělat nebudu, nejsem sebevrah. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|