![]() |
|
Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argus ?)Ahoj,taky jsem majitel TV Panasonic se zabudovaným sat.přijímačem. Nechce se mi čekat na vyřešení problému s HD na SkyLink, tak hledám vhodný sat.přijímač. Koukal jsem na Argus VIP, který se mi podle ceny/výkon zdá být vhodný. Ale než se rozhodnu, tak bych byl rád za názory majitelů tohoto stroje. ( a nejen ty kladné). dikes, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 987 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Hlavně si vyber přijímač na který je slušná podpora , jinak dopadneš dříve či později stejně ...Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Právě na ten Argus je podpora velmi dobrá. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...určitě se ozve ojoj, rozumí věciPři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
lubos3necA jaký třeba ? Dej typ.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
BabuiNerozumím tvému výkladu :-/Můžeš prosím trochu rozvést toji větu ? dikes,jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...A sakra, ARGUS! S tím jsou problémy furt... |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...osobně se s ojojem neznám, ale vím, že těmto strojům rozumí a také vím, že se chovají velmi dobřePři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Já sice nemám model VIP ale miniIP a žádný problém s ním nemám. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Argus je Opticum.................Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Argus je Edision. Argusy slapou, ojoj se urco tady ozve a rekne Ti vic, muzes se mrknout i na starsi vlakna ...Za sebe z tech jednotunerovych Vantage HDxxxx, Octagon 1008. A z tech cenove jeste dostupnejsich HDBoxy 9100, taky mam mezi zakazniky a jsou spokojeni. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Argus je Edision a Edision je Opticum....Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
milanmTen HD BOX9100 nevypadá taky špatně.dík za typ Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Já osobně asi půjdu buď do Arivy nebo mám vyhlídlý Dreamsky DSR 9300.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
milanma co takhle Skylinkem licencovaný TOPFIELD SBI 2050 IRDETO. Tam by to mělo šlapat při každé změně. Jinak bych jim to už hodil na hlavu. Ale nevím, jaký to má obraz na Panasonicu. Nemá s ním někdo zkušenost? |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Do roka a do dne je s ARGUS a podporou AMEN ...proto to taky je za cenu jak 4 večeře a lahev vína v restauraciTak jako se vším mimo Dreamboxu. To je klasická politika něco prodat podpořit...a finito. A zase nový přijímač a pořád dokola. Tak jako Octagony,Saby,Optica,Vantage,AZ box atd... to že to jede ted krásně za rok už platit nemusí a ani nebude. Jedine Dreambox je jistota tam je obrovká masa uživatelů a podporu nedělá jen výrobce |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Vidím, že se tady rozpoutala docela dobrá bitva.Tak především k gorefan: "Argus je Opticum................. Argus je Edision a Edision je Opticum...." Tak nevím, kde jsi k tomu přišel, už jsem to od Tebe někde slyšel a vyzýval Tě ať napíšeš, kde jak jsi na to přišel. Argusy jsou od německé firmy www.edision.de/ Opticumy firma z Polska. Takže když nevíš opravdu, tak mlč anebo nás přesvěč o opaku. (mimo jiné, když si přečteš problémy s posledními Opticumy 402,403 - přehřívání, nefunkčnost toho co má chodit,....) Myslíš si, že kdyby to byla jedna firma tak by vypouštěla takové výrobky??? Argusy jsou za plného provozu nejchladnější přístroje co znám. Podpora, cca 1x za měsíc až 2 nový SW. Na ab-foru a německých a řeckých www rozsáhlé diskuze. A teď k tazateli. Pokud nechceš využívat žádné velké schopnosti přijímačů VIP a Mini IP tak Ti bude stačit nejlevnější Argus piccollo, který čte taky bez problémů všechny naše karty, má stejné dálkové ovládání jako dražší bratříčci a za 2150,-Kč. Kdybys v budoucnosti chtěl využívat i něco jiného než zasunou do čtečky 1x kartu dívat se, kup Argus VIP nebo Mini IP. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Dík za informace.Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Mozem potvrdit. Ciste nahodou som ARGUS Mini skusal s Panasonic Plazmou 127 uhlopriecka asi pred tyzdnom a ten obraz na HD kanaloch bol naozaj skvostny. Aspon podla mojho vkusu.Inac mam ten prijimac asi mesiac a musim povedat, ze zatial bez problemov, a ak nejake male boli, tak boli na mojej strane (ICE karta zapisy bez problemov, len som chvilu potreboval, kym som to ja zistil). |
branok
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE:Majitel Panasonicu hledá sat príjmačre:Louskacek a s tebou nie su problemy furt?Ja mám Edision Argus Vip a so Skylink naboli doteraz žiadné problemy na rozdiel od ostatných "super strojov"stačí pozriet niekolko sto reakcíí/stažností na Skylink. |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...Každá liška chválí svůj ocas, která nemá, říká je lépe bez něj. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...no toho roku som ich namontoval 14 kusov doteraz vsetko ok zdielanie cez lan bez chyby podpora tiez ok |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
RE: Majitel Panasonic hledá sat.přijímač (Argu...argus mini Ip a vip obraz very good,o zvuku už ani nemluvim...paráda....chodí jak kanály od dokonce 1400sr tak do více jak 30000sr.ITV na vip uplně bez problémů,na miniIP což mám je třeba v seteditu dohrát a uplně ok bez sekání!!nerozdíl od satelity2000HD :-(jak psal ojoj1,jedná se o nejchladnější stroje na trhu...neuvěřitelné...na místě,kde každý vařil,mini ip vůbec(jen vlažný).Ladění,plná automatika...IP bez jediného problému Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
cb21To že jsi (nevhodné slovo) víme co sem pleteš SatElitu 2000HD to že si seting neumíš udělat je tvuj problém ne přijímače klidně ti osobně předvedu na všech doposud vydaných FW pro SatElitu ti předvedu že mi hraje uplně bez problemu itv HD i se zvukem.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
J.E.L.I.M.A.N--je nevhodné slovo a od kdy?J.E.L.I.M.A.N--je nevhodné slovo a od kdy?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
TrnavaNooo, já nevím jak s tímhle, ale s tím naším ARGUSem jsou vážně problémy furt. Verze 5.3 ještě chodila, ale ta nová 5.4 je vážně děs... :-p |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |