![]() |
|
Sky linkZdravím právě jsem si aktovoval kartu a toto mi přišlo ,mohl by mi někdo poraditVážený uživateli služeb Skylink, na Vaší kartě ("----------") byla aktivována prg.skupina "ICZ-MULTI 02M (PROMO)" Abyste mohli sledovat nové programy, musíte je mít správně naladěny. Pokud si s laděním nevíte rady nebo se vám nedaří, kontaktujte prosím, svého prodejce nebo montéra sateliní techniky. Předplatné placených volitelných programových balíčků MULTI, HD Plus, MULTI HD, CS Film, HBO si můžete prodloužit několika způsoby úhrady. Návod "Jak zaplatit" získáte v ceníku na www.skylink.cz (Kč) nebo www.skylink.sk (EUR) Prosím, věnujte pozornost novinkám na www.skylink.cz nebo www.skylink.sk V případě dotazů navštivte sekci "Novinky" nebo "Otázky a odpovědi" případně nás telefonicky kontaktujte volání v ČR 595 694 310 volání v SR 02/49 220 354 Děkujeme, že používáte naše služby. Zákaznický servis, Skylink nevim.. :/
|
sawe
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 532 |
![]() |
|
RE: Sky linkNo a co jsi tím chtěl říct?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: Sky linkA s cim chces poradit??? Toto co ti prislo je akurat tak informacia,ze ti bolo aktivovane na tvojej karte 2 mesacne promo balika MultiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Sky linkcize cakaj na zapisy a potom sleduj TV (ked uz mas dane programy naladene)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Sky linknejdou mi žádné programinevim.. :/
|
sawe
![]() |
|
RE: Sky linkPokial to mas spravne naladene (t.j. idu ti FTA programy z 23,5),tak len cakaj na zapisyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Sky linkJo to je klasika a máš novou ICE kartu.A co máš za přijímač modul nemáš vypnuté zápisy na kartu...Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Sky linkmam ice kartu tři tyýdny mi to šlo a teď po aktivaci mi nechcou naskočit programinevim.. :/
|
sawe
![]() |
|
RE: Sky linkNo tak napiš aspoň v čem ti nejde?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
Re:saweTak to máš vyplé zápisy jinak by ti karta jela pouze 14dní.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Sky linkJaké zápisynevim.. :/
|
sawe
![]() |
|
RE: Sky linkU Skylinku ide 20 dni...napis co mas za pristrojČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Sky linkdream 7020nevim.. :/
|
sawe
![]() |
|
RE: Sky linkA kolko casu ubehlo zhruba od registracie???Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Sky linkNo a co používáš Scam nebo Oscam mne najela předevčírem asi po hdině na STV1 pod Scamem.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
![]() |
|
RE: Sky link2save mě taky jedou žádně programi, ale programy!, ty mi nějaký jdou R^ |
carnacv
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
aldaMam pocit,ze si ho tou otazkou odrovnalČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
alda:))) :))) |
obeck
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
![]() |