![]() |
|
Cyfra+ HD dekódovací modulMusím se s vámi podělit o můj dnešní zážitek.Koupil jsem si kartu Cyfra + a jelikož mě přes Diablo nepřišly zápisy tak jsem dnes zajel do Polska(mám to 25 km),navštívil prodejce Cyfry a požádal reautorizaci karty,ochotně mě počkali až dorazí zápisy,vše ok.A potom se mě zeptali co mám za modul že mám problém,tak jsem ji vše vysvětlil a oni mě sami nabídli jejich HD modul za 49 zl což je cca 330 kč,tak jsem doma kouknul na net zda jsem neprohloupil a zjistil že u nás ho někteří "prodejci" nabízejí za 1800 kč !!!Chápu že musí mít marži ale tohle se mě zdá už opravdu přehrané. :zombie: Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ HD dekódovací modulPro polského obchodníka jsi prostě zákazník, který se tam může vrátit, popř. doporučit. U nás ti končí podpora zaplacením výrobku. Čest výjimkám. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Cyfra+ HD dekódovací modulu nás všechny hračky tohoto budou vždy předražené si myslím já zase někdo řekne trh si to vyřeší |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
for AnubiusJen pro tvou informaci, HD modul pro Cyfru +, ten modrý, se prodává v Polsku běžně v shopech nebo v kamenných prodejnách v přepočtu kolem 1100 až 1500 Kč.Jestli ti jej prodejce dal za cca 330 Kč, tak to je tím, že Cyfra měla před nějakou dobou, tuším půl až rok zpátky akci pro prodejce, kde dávala kartu za xxx zlotých + modul za 1 zlotý(to kvůli účetnictví nemohl být zdarma). Chytří polští obchodníci to odtrhli, což samozřejmě tenkrát šlo a prodávali jej samostatně. Jsou někteří, kterým jednoduše zbyl nebo mají dostatečné zásoby a prodávají ho "jen" za 49 zlotých, což je ten dobrý případ prodejce. Když si přepočteš, kolik na tobě trhnul, tak je dobrej, samozřejmě chápu, že jsi spokojený, ale to jsem schválně napsal, protože ta marže u nás taková na tom modulu opravdu není. Prodávat to s desetikorunou zisku, jak někteří pitomci předpokládají a moc by se jim to líbilo, tak to si rovnou můžou dát obchodníci na čelo výkup lahví... Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.
|
BBS
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 394 |
![]() |
|
TO:BBSTak to jsem samozřejmě nevěděl ale myslím že jsme dnes byli spokojeni oba ,obchodník i zákazník a tak to má být né ? :8)Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
RE: Cyfra+ HD dekódovací modulAnubis:mohol by si napisat,ake kanaly tato karta obsahuje,a kolko HD prg.ma.Je to na 1 rok?a kolko si zan dal.uvazujem o kupe....dakujem. |
dysan
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
TO:dysanZkus vyhledat tady v diskuzi,myslím že vše podstatné najdeš.jinak se jedná o tuto kartu http://www.satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=1250&id_kat=80&id_typu=0 Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
![]() |
|
![]() |